Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα ευνοεί τη δημιουργικότητα, την καλλιτεχνική έκφραση, αλλά μας κάνει και λίγο πιο υπερβολικούς

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η Σελήνη το πρωί της Δευτέρας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει εξαιρετικές όψεις τόσο με τον Ερμή όσο και με την Αφροδίτη, αλλά και τον Δία.

Στην πραγματικότητα σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να προχωρήσουν τα πράγματα στην κατεύθυνση που θέλουμε, δείχνοντας αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες μας.

ΚΡΙΟΣ

Αν και η Σελήνη στον Καρκίνο δεν είναι από τις αγαπημένες σας θέσεις, η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις μέχρι να βγει σε φάση κενής πορείας και μετά να προχωρήσει στον φιλικό σας Λέοντα. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετική ειδικά τις πρωινές ώρες η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και της δουλειάς φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα. Σε καμία περίπτωση μην το αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ