«Μαζί στην ζωή, μαζί και στον θάνατο»: Αρνήθηκε να βγει από το φλεγόμενο σπίτι του και να εγκαταλείψει την παγιδευμένη γυναίκα του, μόνη της (βίντεο)

Είχε την ευκαιρία να σωθεί, αλλά μετά από 63 χρόνια γάμου, τήρησε τον όρκο του

Τον όρκο που έδωσε πριν από 63 χρόνια, όταν παντρεύτηκε την Phyllis Zerr, τήρησε στο ακέραιο ένας 80χρονος στο Μιζούρι. Το «μαζί στην ζωή, μαζί και στον θάνατο» το έκανε πράξη ο Kenneth, αρνούμενος να εγκαταλείψει την αγαπημένη του, με αποτέλεσμα αμφότεροι να καούν ζωντανοί στην πυρκαγιά που ξέσπασε σπίτι τους.

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία αγάπης.Το τραγικό αυτό περιστατικό συνέβη χθες, όταν η φωτιά που ξέσπασε στο υπόγειο και επεκτάθηκε σε όλη την κατοικία του ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο την αντιλήφθηκε αργά.

Έτσι δεν είχαν και πολύ χρόνο στην διάθεσή τους για να βγουν έξω από αυτό, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η Phyllis στην προσπάθειά της να φτάσει προς την έξοδο, τραυματίστηκε πέφτοντας στο μπάνιο.

Ο Kenneth αποφάσισε να μείνει και να... παλέψει δίπλα της, κόντρα στις συμβουλές των πυροσβεστών που του έλεγαν να βγει έξω, έστω και μόνος του. Έκλεισε την πόρτα του μπάνιου, έβαλε υγρές πετσέτες παντού και ευελπιστούσε σύντομα οι διασώστες να φτάσουν στο σημείο που είχαν εγκλωβιστεί. Όταν όμως αυτό έγινε, ήταν πολύ αργά... «Προτίμησε να μείνει μαζί της, παρά να σώσει την ζωή του», είπε η εγγονή του ζευγαριού Ashley Kozlowski.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ