Άστεγος βίασε, σκότωσε και έκαψε γνωστή παίκτρια του πόκερ - Η μοιραία συνάντηση (φωτό)

Σκηνικό φρίκης στο Μίσιγκαν....

Ένας άνδρας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αφού βίασε και σκότωσε μια επαγγελματία παίκτρια πόκερ, καίγοντάς την ζωντανή στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Η Susie "Susie Q" Zhao, 33 ετών, λέγεται επίσης ότι έπασχε από ψυχική ασθένεια όταν δολοφονήθηκε αδίστακτα από τον Jeffery Morris, ο οποίος καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού.

Τα απανθρακωμένα λείψανα της Zhao βρέθηκαν στις 13 Ιουλίου 2020 σε ένα χώρο στάθμευσης στην Pontiac Lake State Recreation Area στο White Lake Township, Michigan, ΗΠΑ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν στη δίκη ότι ο βιασμός και η δολοφονία της έγινε από τον Μόρις. Βρέθηκαν επιβαρυντικά στοιχεία στο κινητό του τηλέφωνο και τις αναζητήσεις του στο διαδίκτυο, που έδειχναν βιαιότητες εναντίον Ασιάτισσας, «σκλάβες», δουλεία και άλλα παρεμφερή.

Υπήρχαν επίσης έρευνες για σεξουαλικές επαφές σε απομακρυσμένες, δασώδεις περιοχές, παρόμοιες με εκείνες όπου βρέθηκε το πτώμα της Ζάο.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Jeffery Morris, 62, was handed the mandatory life term without the possibility of parole

Jeffery Morris (Police handout)

Οι καρποί της Ζάο φάνηκε να είναι δεμένοι με φερμουάρ πριν την περιλούσουν με βενζίνη και της βάλουν φωτιά ενώ ήταν ζωντανή και είχε υποστεί σοβαρές ζημιές στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων από αμβλύ αντικείμενο που της είχε ασκήσει ο Μόρις, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Η Zhao ήταν γνωστή στο επαγγελματικό κύκλωμα πόκερ ως "Susie Q" και συμμετείχε στα Main Events του World Series of Poker, αναφέρει το mirror
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

facebook

Λίγο πριν σκοτωθεί, είχε μετακομίσει από την Καλιφόρνια πίσω στο Μίσιγκαν για να ζήσει με τη μητέρα της και τον πατριό της στο Waterford Township.

Γεννήθηκε στην Κίνα, μετανάστευσε με τη μητέρα της στις ΗΠΑ σε ηλικία περίπου οκτώ ετών και μεγάλωσε στο Troy. Διαγνώστηκε επίσης με σχιζοφρένεια ως ενήλικας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ