Φως στο Τούνελ: Μήνυμα για βόμβα στην εκπομπή - Οι απειλές που εξαγρίωσαν την Αγγελική Νικολούλη

Ποιο δεν ήθελαν να βγει χθες η εκπομπή στον αέρα; 

Ενα μήνυμα για... βόμβα, στο στούντιο που της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη.

Εκείνη την στιγμή η δημοσιογράφος - που έχει λύση πολλά μυστήρια και δολοφονίες-  εξέταζε την υπόθεση της εξαφανισμένης Αρτεμιδος Βασίλη.

Μάλιστα διαβάζοντας το μήνυμα που της έδειξε συνεργάτης της είπε: «Αχ θεέ μου, τι θ’ ακούσουμε πάλι. Παλιότερα όταν ήμουν στο ALTER είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι κι’ εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τ’ αφήσουμε στην άκρη.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας και πρόσθεσε «δεν κολώνουμε με μία βόμβα»

Η ίδια , απτόητη, συνέχισε κανονικά την εκπομπή αναρωτήθηκε ποιοι δεν θέλουν να βγει στον αέρα η εκπομπή και τι φοβούνται.

 

 

Εκτός από την υπόθεση της εξαφάνισης του νεαρού κοριτσιού, η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Τότε δέχθηκε εκ νέου απειλές. Και αυτή τη φορά η δημοσιογράφος δεν δίστασε να στείλει ηχηρό μήνυμα αναφέροντας:

«Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε και δε θα ψάχναμε μέσα στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε, τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσει για να πείτε αυτά που ξέρετε. Εσείς ήσασταν και πίσω από την απειλή για τη βόμβα; Και μας λέτε τώρα ότι δε θα βρούμε τίποτα και ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Αμ όχι δεν έχει τελειώσει.

 

 

Για το ΄Τούνελ΄ ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Χρυσέ μου άνθρωπε πάρτε το σαν μήνυμα αυτό. 28 χρόνια είμαστε εδώ, πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει; 10 χρόνια έχουν περάσει από τον Μάριο και επιμένουμε. Γιατί κάποιος, κάποια στιγμή, θα υποδείξει το σημείο.

Απαγάγατε έναν νέο, τον δολοφονήσατε, τον πετάξατε μετά κάπου και δε λέτε τίποτα; Για να πάρετε τα λεφτά; Ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά και έρχεσαι τώρα να μου πεις για βόμβα και ότι έχει τελειώσει η ιστορία;

 

 

Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και όσο έχουμε τους τηλεθεατές δίπλα μας που μας βοηθούν, θα συνεχίζουμε και είμαι σίγουρη ότι και αυτή η ιστορία θα βγει του Μάριου, θα βρεθεί το πτώμα του, ό,τι έχει απομείνει από αυτό, παρόλο που επιχειρήσατε να το κάψετε και το πήγατε αλλού».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ