Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ – Θα ακολουθήσει  και δεύτερος κύκλος (βίντεο)

Η σειρά του MEGA που θα δει όλος ο κόσμος μέσα από το Netflix

Ο δημιουργός της σειράς «Maestro» που είναι πρώτο ελληνικό πρότζεκτ στο οποίο επενδύει το Netflix, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μίλησε για τη διάκριση και επιβεβαίωσε ότι θα έχει και β’ κύκλο.

Μιλώντας στο «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ, είπε: «Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας. Ήταν κάτι που περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, φτιαγμένη εξολοκλήρου από Έλληνες δημιουργούς, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μην είμαι χαρούμενος;» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το «Maestro. Είναι μια καλή αρχή για να γίνεται πιο συχνά αυτό. Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος».

Θυμίζουμε ότι το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ