Η Kate Moss άφησε το στήθος της να φανεί - Η 48χρονη πρώην ντίβα της πασαρέλας έκανε θεαματική εμφάνιση σε πάρτι (φωτό)

Η έξοδος της Moss έρχεται μόλις λίγες μέρες αφότου ξέχασε τα λόγια της και σκόνταψε, μετα την ομιλία της σε μια τελετή απονομής βραβείων

Με άκρως αποκαλυπτικό σύνολο η Kate Moss, σε πάρτι της «Diet Coke», στο Λονδίνο.

Για το event το 48χρονο μοντέλο - που ανέλαβε φέτος τον ρόλο της Creative Director για το brand - επέλεξε ένα διαφανές φόρεμα, το οποίο άφηνε λίγα στην φαντασία.

Το φουστάνι της ήταν μαύρο, λαμπερό και μάξι με αβυσσαλέο ντεκολτέ, ενώ καθώς δεν φορούσε σουτιέν φάνηκε κάποια στιγμή το στήθος της.

Όταν έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης φορούσε από πάνω, ένα μακρύ μαύρο παλτό, το οποίο έβγαλε στη συνέχεια και κρατούσε ένα μικρό ασημένιο τσαντάκι.

Και ενώ το supermodel χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα φαίνεται να έχει αφήσει πίσω τις «άγριες» μέρες της, αφού η ίδια είναι νηφάλια για πάνω από τέσσερα χρόνια, όπως σημειώνει το mirror.co.uk.

Η έξοδος της Moss έρχεται μόλις λίγες μέρες αφότου ξέχασε τα λόγια της και σκόνταψε, μετα την ομιλία της σε μια τελετή απονομής βραβείων.

Το μοντέλο παρουσίαζε τον φίλο της Anthony Vaccarello (creative director aου Saint Laurent) που έλαβε βραβείο, στην εκδήλωση της  Wall Street Journal η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Βίντεο από την βραδιά δείχνουν την Moss να ξεχνά τα λόγια της, ενώ είναι και στην σκηνή και στη συνέχεια η ίδια εθεάθη να σκοντάφτει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ