Πριγκίπισσα του παραμυθιού η Paris Hilton: Ντύθηκε ξανά νυφούλα και παρουσιάζει το άρωμα που έβαλε στον γάμο της (βίντεο)

Το παραμυθένιο νυφικό

Η Paris Hilton ντύθηκε ξανά νυφούλα για να προμοτάρει, στο Instagram το νέο της άρωμα (το 29ο παρακαλώ!), το οποίο φέρει το όνομα «Love Rush».

Η 41χρονη επιχειρηματίας, πρώην reality star και socialite μοιράστηκε με τους 20.8 εκατομμύρια followers της ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να φορά ένα παραμυθένιο νυφικό.  Το off-the-shoulder φόρεμα της ήταν αστραφτερό με μια ογκώδης φούστα,  που την έκανε να μοιάζει με την Σταχτοπούτα.

Διαμάντια στόλιζαν το λαιμό και τα αυτιά της, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται και το δαχτυλίδι αρραβώνων οιυ της χάρισε ο καλός της.

Φαίνεται ότι τα τέσσερα διαφορετικά φορέματα που φόρεσε στον γάμο της με τον 41χρονο Carter Reum, τον περασμένο Νοέμβριο, την ενέπνευσαν για την καμπάνια!

Η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων στην σχετική ανάρτηση ότι φόρεσε το συγκεκριμένο την ημέρα που παντρεύτηκε: «Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, ονειρευόμουν την ημέρα του γάμου μου.

Το Love Rush είναι το άρωμα που φόρεσα την ιδιαίτερη αυτή μέρ και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι με όλους σας. ??‍♀️?? Το Love Rush είναι ένας φόρος τιμής στα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Ελπίζω να το απολαύσετε όσο κι εγώ».

Μιλώντας στο People η Paris είπε  ότι «συναντήθηκε προσωπικά» με έναν διάσημο αρωματοποιό για να συζητήσουν την «έμπνευσή» της και να δημιουργήσουν το τελευταίο της άρωμα.«Ήθελα να είμαι πολύ πρακτική με αυτό», εξήγησε, «αφού θα ήταν κάτι που θα φορούσα την μέρα του γάμου μου».

Η σειρά ρωμάτων της Hilton, όπως αναφέρει η Daily Mail, φέρεται να έχεις φέρει κέρδη σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από το 2004.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ