Η Σακίρα μανεκέν της Burberry! Η χριστουγεννιάτικη κολεξιόν του διάσημου οίκου με μοντέλο την μικροκαμωμένη τραγουδίστρια (φωτό & βίντεο)

Ποζάρει με υπέροχες δημιουργίες

Μπορεί η Σακίρα να χώρισε με τον Ζεράρ Πικέ, μετά από 12 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, ωστόσο η μικροκαμωμένη σταρ από την Κολομβία δεν πτοείται!

Η 45χρονη τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Burberry και ποζάρει με υπέροχες δημιουργίες του διάσημου βρετανικού οίκου μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Σε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στα social media της σταρ και του γνωστού brand, την βλέπουμε μεταξύ άλλων με ένα καρό σύνολο - σήμα, κατατεθέν της εταιρείας, αλλά και με διάφανη τουαλέτα κεντημένη με κρυστάλλους.

«Ειλικρινά είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτό – είναι η πρώτη φορά που κάνω μια καμπάνια μόδας όπως αυτή και η Burberry είναι μια τόσο εμβληματική μάρκα», λέει η Σακίρα στην Vogue για την καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο Νιγηριανός mega-star Burna Boy.

 «Για μένα η Burberry είναι η κομψότητα προσωποποιημένη και το διαχρονικό στυλ – η μόδα είναι ένας κόσμος που αλλάζει συνεχώς, πάντα εξελίσσεται. Η Burberry καταφέρνει να εξελίσσεται με τον καιρό, αλλά διατηρεί πάντα το ξεχωριστό, αριστοκρατικό στυλ της» προσθέτει η Λατίνα καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ