Κ. Μητσοτάκης: Μεγάλης σημασίας έργο, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης κόστους 4,5 εκατ. ευρώ στο Αιγίνιο – Στήριξη στους αγρότες

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τους αγρότες

Το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ θα διατεθεί για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Αιγίνιο Πιερίας, όπως ανακοινώθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον δήμο Πύδνας- Κολινδρού.

Επίσης θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου και, με συνεργασία των υπουργείων Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, η αξιοποίηση του κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγινίου, που παραμένει κουφάρι εδώ και 40 χρόνια.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Έξω από το δημαρχείο, στο Αιγίνιο, τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, ο οποίος τον καλωσόρισε, οι δήμαρχοι Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ξενοφών Μπαραλιάκος 'Αννα Μανή- Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Έξω από το Δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί και κάτοικοι της περιοχής τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε, μόλις έφτασε, και συνομίλησε μαζί τους. Ο πρωθυπουργός έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας και είπε στον Δήμαρχο ότι η καθυστέρηση του οφείλεται στην ομίχλη που είχε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Θυμήθηκε μάλιστα ότι το 2019 είχε ματαιωθεί η επίσκεψή του στην Πιερία, λόγω της ομίχλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με εργαζόμενους στο δημαρχείο, φωτογραφήθηκε με νέους που ήθελαν να βγάλουν selfie ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα της περιοχής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ