Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τρίγωνο της Αφροδίτης είναι μια όψη τρυφερότητας αλλά και υψηλών προσδοκιών

Οι προβλέψεις της ημέρας!

Μια δυναμική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο τις πρωινές ώρες μπορεί να δυσκολέψει λίγο την καθημερινότητα μας με καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα γίνεται πιο άνετη, καθώς ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα.

Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία θεωρείται η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης. Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως δυο τομείς: τις σχέσεις μας και τη δημιουργική ή καλλιτεχνική μας έκφραση. Είναι μια όψη τρυφερότητας, αγάπης, φιλίας, ηρεμίας, έμπνευσης, αλλά και υψηλών προσδοκιών, ωραιοποιήσεων, εξιδανικεύσεων.

Είναι μια όψη ρομάντζου, ανάπαυσης και ονειροπόλησης. Από το να ονειρευόμαστε όμως την ιδανική σχέση ή την ιδανική ζωή, ας κοιτάξουμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε στην καθημερινότητα μας που θα μπορούσε να την κάνει πιο όμορφη.

Ακόμη εκμεταλλευόμαστε αυτή την ωραία όψη αν αποφασίσουμε να βάλουμε λίγη τέχνη στη ζωή μας, να δημιουργήσουμε τέχνη αν έχουμε τέτοια ταλέντα ή να απολαύσουμε τις δημιουργίες άλλων!

Ωραίο βράδυ για να δούμε μια ταινία, να ξεκουραστούμε κάνοντας όμορφες και χαλαρές δραστηριότητες και να είμαστε πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα μας απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα βρίσκεται στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι στο ξεκίνημα της μέρας θα είστε σε εγρήγορση, αν αξιοποιήσετε σωστά την όψη Ερμή-Κρόνου μπορεί να είστε και ιδιαίτερα παραγωγικοί αν συγκεντρωθείτε στα πρακτικά της δουλειάς. Από το απόγευμα και μετά είναι κάπως σαν να σταματά ο χρόνος και το μυαλό σας τρέχει σε άλλες εικόνες και παραστάσεις που σας προκαλούν νοσταλγία.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει μια πιο συναισθηματική και νοσταλγική διάθεση τις βραδινές ώρες. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε δίπλα σε αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν διστάζετε ίσως να δείξετε και την ευαίσθητη πλευρά σας. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία. Σήμερα προσέξτε λίγο περισσότερο τις οικονομικές σας δοσοληψίες και τις οικονομικές υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα κάνει τις σημαντικές σας σχέσεις προτεραιότητα αγαπητοί μου Ταύροι. Και μέσα σε αυτές εννοώ και τις επαγγελματικές και τις φιλικές, εκτός των ερωτικών. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα, ειδικά αν παρέπαιαν το προηγούμενο διάστημα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με ένα καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας, βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος.

Έμπνευση αν μη τι άλλο θα έχετε. Από την άλλη, ίσως νιώθετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους άλλους, ειδικά όσους είναι πιο αδύναμοι από σας ή άτομα που μπορεί να προστρέχουν σε σας από το περιβάλλον σας. Με κάποιο τρόπο η όψη αυτή ερεθίζει το κέντρο της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης και σίγουρα βοηθά να εκφράσετε κι εσείς την ευγνωμοσύνη για όσα έχετε στη ζωή σας, κάνοντας κάποιο φιλανθρωπικό έργο ή έστω μια μικρή αλλά καλή πράξη για τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έμφαση στα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών ξεκινά η Πέμπτη με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο. Ίσως υποχρεωθείτε να αναλάβετε ευθύνες που πιθανώς δε θέλετε. Στην πορεία το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Μπορεί να σκεφτείτε ένα πιο δημιουργικό τρόπο να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας.

Ακόμη, μπορεί να έχετε κάποιες πιο οικείες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, να γνωριστείτε καλύτερα ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα κοινό στόχο. Από την άλλη, μπορεί να ψάχνετε ιδανικές συνταγές για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, την κατάλληλη διατροφή, άσκηση, κλπ. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μας κάνει πιο ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων, ενώ από την άλλη δίνει και μια ρομαντική διάσταση στην προσωπική μας ζωή.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ