Κοραλία Καράντη: «Κάτι δεν έκανα καλά για να έχω τρία διαζύγια, μάλλον δε διάλεγα σωστά τους ανθρώπους» (βίντεο)

Τι είπε για το #metοο και την θεατρική επιστροφή του Κιμούλη;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν η Κοραλία Καράντη, που μίλησε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιάγκα, για την παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ερωτώμενη σχετικά με την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη απάντησε:  «Δεν το ήξερα, τώρα το άκουσα. Ουδέν σχόλιον. Η δουλειά είναι δουλειά, την έχουμε ανάγκη όλοι, είναι ένας καλό ηθοποιός, τώρα θα δείξει».

Όσον αφορά το κίνημα #Metoo είπε: «Πόσο πρέπει να μιλήσουμε πια για το #Metoo; Έχει τελειώσει, έχει κάνει τον κύκλο του. Είπαμε πράγματα, τι άλλο να πούμε; Όλη αυτή η ιστορία του πολιτικώς ορθού μαζί με το #Metoo επιχειρεί να μας πει... Δεν χρειάζεται κανείς να επαναπροσδιορίσει τι είναι ο φεμινισμός, όλα αυτά τα ξέρουμε και στην Ελλάδα φερόμαστε καλά.

Έχουμε αμερικανοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και αντιδρούμε πια πανομοιότυπα σε μεγάλο βαθμό. Είναι μεγάλη κουβέντα τώρα. Έχει πάρα πολλά καλά το #Metoo, οι γυναίκες είμαστε εξαιρετικά καταπιεσμένες και χρησιμοποιημένες. Νομίζω όμως ότι έχει περάσει πια μέσα μας. Ας σταματήσουμε τα λόγια και ας κάνουμε πράξεις».

Για την προσωπική της ζωή απάντησε σχετικά: «Για να έχω κάνει τρεις γάμους κάτι δεν πήγε καλά. Μάλλον δε διάλεγα σωστά τους ανθρώπους που έπρεπε να είμαι μαζί»

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός το 2003 παντρεύτηκε το βουλευτή Γιώργο Λιάνη και ο γάμος τους διήρκησε μέχρι το 2013. Έχει ένα γιο, τον Εδουάρδο, από τον πρώτο της γάμο με τον Τζώννυ Καλημέρη.

Η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης

Η Κοραλία Καράντη και ο Τζώννυ Καλημέρης

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε αποκαλύψει ότι: «Υπάρχει και ένας τρίτος γάμος στη ζωή μου, πολύ νεανικός πολιτικός γάμος, που έγινε από έρωτα, τον οποίο δεν γνωρίζει κάνεις και φυσικά δεν τον κρύβω. Όλοι οι γάμοι μου έγιναν με κίνητρο καρδιάς, ποτέ δεν έκανα ένα γάμο από συμφέρον.

Παντρεύτηκα στις 11 το βράδυ με τη σύμφωνη γνώμη του πάτερα της εκκλησίας που θα μας πάντρευε για να γλυτώσουμε τους παπαράτσι και τη δημοσιοποίηση».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ