Μητσοτάκης, Δένδιας, Παναγιωτόπουλος εύχονται στην Πολεμική Αεροπορία «Χρόνια Πολλά»: Είμαστε υπερήφανοι για εσάς

«Με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη τιμούμε σήμερα τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που διακινδυνεύουν καθημερινά για την ασφάλεια της πατρίδας μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τον σημερινό εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ. «Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σας. Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία!» συμπληρώνει στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης, το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες με λεζάντα «Υπερήφανοι για την Πολεμική μας Αεροπορία».

 

 

Ν. Δένδιας: Χρόνια πολλά στους πιλότους μας, οι οποίοι προασπίζονται καθημερινά στους αιθέρες την κυριαρχία μας

«Χρόνια πολλά στους πιλότους μας, οι οποίοι προασπίζονται καθημερινά στους αιθέρες την κυριαρχία μας, όπως και σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας, για την εορτή του προστάτη τους Αρχαγγέλου Μιχαήλ» «Αίεν Υψικρατείν», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

 

 

Ν. Παναγιωτόπουλος: Τιμούμε την Πολεμική Αεροπορία και τους ανθρώπους που μας χαρίζουν εθνική υπερηφάνεια

«Τιμούμε τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, αλλά και την Πολεμική Αεροπορία. Τιμούμε τους ανθρώπους που μας χαρίζουν εθνική υπερηφάνεια υπερασπιζόμενοι τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας άμεσα, καίρια και αποτελεσματικά». Αυτό τονίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε ανάρτηση στο Facebook, με την ευκαιρία της σημερινής εορτής του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, χρόνια πολλά στην Ελλάδα» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μ. Βαρβιτσιώτης: Χρόνια Πολλά στην Πολεμική Αεροπορία μας και τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ

«Αιέν Υψικρατείν. Χρόνια Πολλά στην Πολεμική Αεροπορία μας και τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Τιμή σε όλους τους αεροπόρους μας, στα γαλανόλευκα «φτερά» που αδιαλείπτως και με αυταπάρνηση προστατεύουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας από κάθε απειλή», προσθέτει.

Α. Κατσανιώτης: Χρόνια πολλά στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας

«Χρόνια πολλά στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που καθημερινά προστατεύουν την εθνική κυριαρχία της Πατρίδα μας», αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους όσοι εορτάζουν σήμερα, των Ταξίαρχων Μιχάηλ και Γαβριήλ», προσθέτει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ