Οι «ζωντανές» ελαιογραφίες του Fabiano Millani που όλοι νομίζουν ότι είναι… φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας (φωτό & βίντεο)

Ο εκπληκτικός ζωγράφος από την Βραζιλία

Τα τελευταία 15 χρόνια το Oddity Central, έχει παρουσιάσει αρκετούς εξαιρετικά ταλαντούχους υπερρεαλιστές καλλιτέχνες, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Fabiano Millani είναι ένας από τους καλύτερους.

 

 

Γεννημένος στο Σάο Πάολο ο καλλιτέχνης, μεγάλωσε στο Rio Grande do Sul και έχει γίνει διάσημος για τις ελαιογραφίες του που μιμούνται την πραγματική ζωή τόσο πολύ που συχνά μοιάζουν με φωτογραφίες. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την τέχνη στα 18 του, μετά από καλλιτεχνικό μάθημα. Σήμερα θεωρείται ως μια αξιόλογη φιγούρα της υπερρεαλιστικής ζωγραφικής κοινότητας.

 

 

«Το ενδιαφέρον μου για την τέχνη προέκυψε μέσω της παρατήρησης. Πάντα μου άρεσε να φτιάχνω σκαριφήματα όταν περίμενα κάτι ή ακόμα και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Ήταν κάτι διαισθητικό που προέκυψε σιγά σιγά και κατέληξε να γίνει απαραίτητο στην καθημερινότητά μου», είπε ο Fabiano στον Magzoid.

 

 

 

 

Αν και ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό του είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ο Fabiano Millani είναι περισσότερο γνωστός για τη σειρά γυναικείων πορτρέτων του με μέλι και γάλα να στάζει στα πρόσωπά τους. Αυτά τα εκπληκτικά κομμάτια του έχουν κερδίσει τον έπαινο τόσο από το ευρύ κοινό όσο και από τους συναδέλφους του καλλιτέχνες που αναγνώρισαν το τεράστιο ταλέντο του.

 

Όταν δεν είναι απασχολημένος με τη ζωγραφική στο στούντιο του στο Santo Ângelo της Βραζιλίας, ο Fabiano Millani κάνει μαθήματα στον κόσμο για να αναδείξει την επόμενη γενιά του υπερρεαλισμού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ