Βασίλισσα Λετίσια: Η εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση - μπλε τουαλέτα, χρυσά αξεσουάρ & τα σκουλαρίκια της πεθεράς της (φωτό & βίντεο)

Όταν φοράει τα «καλά» της, τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα!

Η βασίλισσα Λετίσια είναι σίγουρα μια από τις πιο κομψές royals και ειδικά όταν φοράει τα «καλά» της, τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα!

Η 50χρονη μαζί με τον βασίλια Φελίπε της Ισπανίας βρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε για την 175η επέτειο του συλλόγου Circulo del Liceo, στην Βαρκελώνη.

Photo: Twitter/@CasaReal

Και μπορεί η Λετίσια να εμφανίστηκε με μια τουαλέτα που έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν, ωστόσο κατάφερε για ακόμα μια φορά να «κλέψει» την παράσταση με το outfit της, αλλά και με το καλογυμνασμένο σώμα της.

Ειδικότερα η πρώην δημιοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίο ειδήσεων έβαλε ένα μάξι, μπλε φόρεμα, από το αγαπημένο της brand Carolina Herrera. Το φουστάνι της ήταν ασύμμετρο στην λαιμόκοψη, αφήνοντας ακάλυπτο τον έναν της ώμο και συνδυάστηκε υπέροχα με χρυσά αξεσουάρ.

Ειδικότερα η Λετίσια ολοκλήρωσε την βραδινή της εμφάνιση με ένα ψηλοτάκουνα πέδιλα Jimmy Choo και clutch Magrit.

Εντυπωσιακά ήταν και τα διαμαντένια σκουλαρίκια με ζαφείρι, που φόρεσε και τα οποία, σύμφωνα με το Paris Match, είναι της πεθεράς της, της τέως βασίλισσας Σοφίας. Η Λετίσια μάλιστα τα έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ