"Bασιλιάς του Playboy" της Ινδονησίας: Έχει παντρευτεί 87 φορές με 46 διαφορετικές γυναίκες (φωτό)

Μερικοί από τους γάμους του κράτησαν μόλις μια εβδομάδα! 

Ένας 61χρονος αγρότης από την Ινδονησία ονομάστηκε "βασιλιάς του Playboy" της χώρας, αφού αποκαλύφθηκε ότι σκοπεύει να παντρευτεί για 88η φορά.

Ο Kaan είναι ένας καλλιεργητής ρυζιού από τη Δυτική Ιάβα, στην Ινδονησία, με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

Ισχυρίζεται ότι έχει παντρευτεί συνολικά 87 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής του και ότι ετοιμάζεται για τον 88ο γάμο του, με μία από τις πρώην συζύγους του.

Ο Βασιλιάς του Playboy, όπως ονόμασαν τον Kaan τα ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης, έγινε διάσημος αφότου διηγήθηκε την ιστορία του σε έναν YouTuber, του οποίου το βίντεο έγινε γρήγορα viral, προσελκύοντας την προσοχή πολλών ειδησεογραφικών πρακτορείων που εντόπισαν τον άνδρα και επισκέφθηκαν το σπίτι του στο χωριό Cipeundeuy.

Αν και αρχικά αρνήθηκε να δώσει άλλες συνεντεύξεις, οι συνεχείς επισκέψεις δημοσιογράφων τελικά του άλλαξαν γνώμη.

Ο Ινδονήσιος ισχυρίζεται ότι παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 14 ετών ένα κορίτσι δύο χρόνια μεγαλύτερό του.

Ο γάμος τους κράτησε μόνο 2 χρόνια, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να βρει μια νέα γυναίκα, και μετά μια άλλη, και ούτω καθεξής.

Στην ερώτηση γιατί συνέχιζε να παντρεύεται κάθε νέα γυναίκα που του άρεσε, ο Kaan είπε ότι το έκανε επειδή τις σεβόταν και δεν ήθελε να τις αισθάνεται σαν απλές περιπέτειες. Έτσι, ακόμη και αν η σχέση τους διαρκούσε μόνο ένα μήνα ή ακόμη και μια εβδομάδα, πάντα τις παντρευόταν προηγουμένως.

 

"Ο λόγος μου είναι ότι δεν ήθελα επίσης να παίζω με τα συναισθήματα των γυναικών, πόσο μάλλον με τα παιδιά άλλων ανθρώπων", δήλωσε ο Kaan. "Αντί να διαπράξω ανηθικότητα, είναι καλύτερα να παντρευτώ".

Από τους 87 γάμους του , μόνο οι 40 καταχωρήθηκαν στο Γραφείο Θρησκευτικών Υποθέσεων, ενώ οι υπόλοιποι επισφραγίστηκαν με παραδοσιακούς γάμους.

Επίσης, δεν έπαιρνε διαζύγιο κάθε φορά που ξαναπαντρευόταν. Επειδή μερικές από τις 46 γυναίκες που παντρεύτηκε δεν ήθελαν να του δώσουν διαζύγιο, απλά ξαναπαντρευόταν έτσι κι αλλιώς, οπότε σε κάποια σημεία της ζωής του είχε 2 ή περισσότερες γυναίκες ταυτόχρονα.

Ο μακροβιότερος γάμος του Kaan διήρκεσε 14 χρόνια, αλλά πολλοί από τους άλλους γάμους του ήταν πολύ μικρότεροι, μερικοί μόλις ένα ή δύο μήνες και ένας μόλις μια εβδομάδα, σύμφωνα με το odditycentral

 

 

Μάλιστα, ο επόμενος γάμος του, ο 88ος, θα είναι με την πρώην σύζυγό του από τον 86ο γάμο του. Προφανώς, η γυναίκα δεν μπορούσε να τον ξεπεράσει και εκείνος δεν μπορούσε να πει όχι στις προτάσεις της.

"Αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που χωρίσαμε, η αγάπη μεταξύ μας είναι ακόμα δυνατή", δήλωσε ο Kaan, προσθέτοντας ότι ο προηγούμενος γάμος τους διήρκεσε μόλις 4 μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ