Spice Girls: Η Victoria Beckham με τις φιλενάδες της από τα παλιά - χόρεψαν & διασκέδασαν στο πάρτι της Geri Halliwell (φωτό & βίντεο)

Η εμβληματική μπάντα των 90ς ξανά μαζί!

Οι Spice Girls ξανά μαζί! Η Victoria Beckham γιόρτασε τα γενέθλια της φιλενάδας της Geri Halliwell, η οποία έκανε ένα over the top πάρτι, στο πολυτελές σπίτι της στο Oxfordshire.

Η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τα δύο άλλά μέλη του εμβληματικού girl band των 90s, την Emma Bunton και την Melanie C.

Σε άλλο στιγμιότυπο η Victoria κάνει μια τρυφερή αγκαλιά με την Emma, καθώς άκουγαν το επιτυχημένο τραγούδι τους «Wannabe». 

Για την περίσταση η Beckham, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της David επέλεξε ένα μαύρο, μεταξωτό  slip dress, με ανοιχτή πλάτη ενώ ανάλογα outfits φορούσαν και οι φίλες της από τα παλιά.

 

Σημειώνεται ότι Halliwell έκλεισε τα 50 της χρόνια τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο το πάρτι, που είχε προγραμματιστεί για τον Σεπέμβριο, πραγματοποιήθηκε τελικά με δύο μήνες καθυστέρηση, λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Έτσι το βράδυ του Σάββατου η «Ginder Spice» και ο σύζυγός της, ο 48χρονος πρώην «πιλότος» της Formula 1, Christian Horner, υποδέχτηκαν στο σπίτι τους τους διάσημους καλεσμένους τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πιστεύεται ότι στο πάρτι ήταν και η «Scary Spice» (Melanie Janine Brown), κάτι που σημαίνει ότι και τα πέντε μέλη της διάσημης μπάντας, έδωσαν το παρών στο event.

 

 

 

 

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο οι 160 καλεσμένοι απόλαυσαν ένα δείπνο τριών πιάτων, αλλά και μια μπάντα που έπαιζε live τζαζ μουσική.

Φυσικά ακούστηκαν επίσης αγαπημένες επιτυχίες των «Spice Girls» με τα πρώην μέλη του συγκροτήματος να χορεύουν και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ