Κι αν χιονίζει και αν βρέχει… η Kate Middleton θα εντυπωσιάσει: Κομψή στα κόκκινα η πριγκίπισσα της Ουαλίας (φωτό & βίντεο)

Με παλτό Alexander McQueen, μπορντό σύνολο και suede μπότες

«Κι αν χιονίζει και αν βρέχει η Kate Middleton αντέχει!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ντυμένη στα κόκκινα, πανηγύρισε το Σάββατο, τη νίκη της Αγγλίας απέναντι στην Εθνική Ομάδα της Παπούας Νέας Γουινέας, στους προημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ στο DW Stadium, στο Wigan της Βρετανίας.

Θα μου πείτε που κολλάει ο στίχος από το αγαπημένο τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη «Αγριολούλουδο» (σύνθεση: Χρήστος Νικολόπουλος). Βλέπετε ο καιρός ήταν βροχερός, κάτι που δεν πτόησε βέβαια την 40χρονη σύζυγο του πρίγκιπα William και μητέρα των τριών παιδιών τους.

Θα μου πείτε Βρετανίδα είναι, δεν θα «κολλήσει» σε λίγες ψιχάλες! Σε κάθε περίπτωση η μελλοντική βασίλισσα (ο άντρας της είναι πρώτος στην σειρά διαδοχής) έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση.

Ειδικότερα την είδαμε να φορά ένα μπορντό ζιβάγκο Gabriela Hearst συνδυασμένο με μια πλισέ φούστα του ίδιου χρώματος από το brand Boden.






Το σικάτο look ολοκληρώθηκε με το κόκκινο, μακρύ Alexander McQueen παλτό της -το οποίο έχει ξαναφορέσει - καφέ suede μπότες και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια Annushka Ducas. Παράλληλα στο πέτο της είχε μια κόκκινη παπαρούνα, για να δείξει την υποστήριξή της στις ένοπλες δυνάμεις ενόψει της Ημέρας Μνήμης του Ηνωμένου Βασιλείου στις 11 Νοεμβρίου.

Και φυσικά, λόγω των καιρικών συνθηκών, την είδαμε να κρατά μια μεγάλη, μαύρη ομπρέλα που την προστάτευε από την βροχή.

Όπως αναφέρει το eonline.com, η Kate συνομίλησε, με παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ αυτός ήταν ο πρώτος αγώντας ράγμπι για την πριγκίπισσα, από τότε που ανέλαβε την θέση του προστάτη της Rugby Football League και της Ένωσης Rugby Football, την οποία κατείχε πριν από εκείνη ο πρίγκιπας Harry.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ