LACMA Art+Film Gala presented by Gucci: Εκθαμβωτικές εμφανίσεις αστέρων - μια stylish βραδιά για γυναίκες & άντρες (φωτό & βίντεο)

Τι φόρεσαν οι διάσημοι κύριοι και κυρίες στο λαμπερό event

Λαμπερές εμφανίσεις στο ετήσιο Art+Film Gala του του Los Angeles County Museum of Art (LACMA).

Το event που υποστηρίζεται από την Gucci και που πραγματοποιήθηκε με συμπροεδρεύοντες την Eva Chow και τον Leonardo DiCaprio, τίμησε φέτος τον Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Park Chan-wook, καθώς και την Αμερικανίδα καλλιτέχνη Helen Pashgian.






Όπως καταλαβαίνετε οι περισσότεροι από τους καλεσμένους φόρεσαν δημιουργίες του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας, το Instagram του οποίου έχει γεμίσει με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις των αστέρων που έδωσαν το «παρών».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν: Ο Idris Elba - οποίος είναι και το πρόσωπο της καμπάνιας GUCCI 25H - με την σύζυγό του Sabrina Dhowre Elba, η Salma Hayek με τον σύζυγό της και CEO της Kering François-Henri Pinault, η Ximena Lamadrid, ο Henry Golding, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Gucci Marco Bizzarri, η Lindsey Vonn, η Julia Garner, ο Elliot Page, η Jodie Turner-Smith, ο Diego Calva, η Olivia Hamilton,ο  Damien Chazelle και φυσικά η Eva Chow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @glamfendi

Με Gucci είδαμε επίσης τον Andrew Garfield, την Olivia Wilde, την Janelle Monáe, τον Jared Leto, την Claudia Sulewski και τον FINNEAS.

 

Στο Gala βρέθηκαν ακόμα, μεταξύ άλλων, η Kim Kardashian, η αδελφή της Kendall Jenner, ο Adrien Brody, η Alessandra Ambrosio, ο Jude Law, η Sydney Sweeney, η Heidi Klum, η Kathy και η Paris Hilton, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Carter Reum.

Οι διάσημοι κύριοι και οι διάσημες κυρίες εμφανίστηκαν με αστραφτερές τουαλέτες, εντυπωσιακά φορέματα, stylish σύνολα και κοστούμια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ