27 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Νοέμβριο 2022 - Swirl nails, glitter, animal print (φωτό)

Τα νύχια με το εφέ ταρταρούγας είναι ένα ακόμη trend για το Νοέμβριο 2022 .

Ο Νοέμβριος έφτασε και ο νέος μήνας φέρνει φρέσκες ιδέες για μανικιούρ που καλύπτουν όλα τα γούστα και κάθε περίσταση.

Οι nail experts δημιούργησαν και πάλι εκπληκτικά σχέδια νυχιών κι εμείς σου παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα, σύμφωνα πάντα με τις επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2022 – 2023.

Ιδέες για γαλλικό στα νύχια το Φθινόπωρο

Ένα γαλλικό μανικιούρ για το φθινόπωρο σε αποχρώσεις της φύσης είναι πάντα μια καλή και trendy ιδέα!

Αν αναζητάς μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή για french nails, μπορείς να δοκιμάσεις ένα ανάποδο γαλλικό σε γαλακτερή βάση, επιλέγοντας για τη γραμμή ένα βερνίκι νυχιών σε βαθιά μπλε απόχρωση.

Το μαύρο γαλλικό μανικιούρ είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2022 – 2023. Εδώ το βλέπουμε σε μια εκδοχή με διακριτικό glitter, σε συνδυασμό με minimal dots nail art.

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ σε τετράγωνα νύχια με ροζ βάση είναι μια κομψή επιλογή που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και στυλ ντυσίματος, ενώ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Αν όμως ψάχνεις για κάτι chic και ταυτόχρονα πολύ trendy, δοκίμασε αυτά τα rainbow french tips σε αποχρώσεις του καφέ και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν αμέσως ολόκληρο το look σου.

Και μιας και η φετινή σεζόν έχει υιοθετήσει ως top trend τα metallics και τα chrome nails, μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις και σε ένα εντυπωσιακό γαλλικό επιλέγοντας την απόχρωση που επιθυμείς.

Μαζί με το μαύρο, το καφέ γαλλικό στα νύχια είναι η πιο δημοφιλής επιλογή αυτή την εποχή. Τα μακριά νύχια και η milky βάση το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό, όπως και το φθινοπωρινό floral σχέδιο στο ένα νύχι.

Ένα ακόμη πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ, στις πιο trendy αποχρώσεις του πράσινου για το φετινό φθινόπωρο / χειμώνα, συνδυάζεται με το επίσης top nail trend του ζεβρέ μοτίβου.

Διακριτικά σχέδια νυχιών για το Νοέμβριο 2022

Αυτό το κομψό και στυλάτο nail art που θυμίζει ροζ χαλαζία έγινε το απόλυτο viral στο Instagram!

Ένα ακόμη πολύχρωμο σχέδιο νυχιών σε αποχρώσεις του καφέ, με μια διακριτική δόση λάμψης. Το βερνίκι με glitter στο μικρό νύχι και οι λαμπερές τελίτσες στα υπόλοιπα μπορούν να απογειώσουν το μανικιούρ σου με chic τρόπο.

Ένα nude βερνίκι νυχιών σε συνδυασμό με minimal nail art μαργαρίτες σε μαύρο χρώμα, είναι ένας υπέροχος τρόπος για φθινοπωρινό floral μανικιούρ.

Μια ακόμη trendy πρόταση για rainbow nails σε όλες τις όμορφες αποχρώσεις του φθινοπώρου. Forest green, χρώμα της ελιάς, σκούρο καφέ, ανοιχτό καφέ και βαθύ πορτοκαλί.

Tα swirl nails παραμένουν τάση και ο πιο διακριτικός τρόπος για να τα υιοθετήσεις είναι ένα σχέδιο νυχιών με αφηρημένες λευκές γραμμές πάνω σε νουντ βάση.

Αυτή η ιδιαίτερη αλλά εντυπωσιακή απόχρωση του πράσινου θεωρείται πολύ in φέτος και μπορείς να την υιοθετήσεις σε μονόχρωμα νύχια, σε διακριτικά σχέδια, σε γαλλικό ή ακόμη και σε όλα μαζί όπως εδώ!

Διαβάζεις παντού για καφέ νύχια το φθινόπωρο 2022 και δεν ξέρεις ποια απόχρωση να πρωτοδιαλέξεις; Η λύση βρίσκεται στο παραπάνω μανικιούρ! Δεν είναι υπέροχο;

Μπαίνουμε σιγά σιγά στην εποχή που τα μπορντό νύχια θα φορεθούν πολύ! Το εκπληκτικό nail art σε βαθύ κόκκινο του κρασιού που ανέβασε στο Instagram η διάσημη nail stylist @monika__nails σίγουρα θα σε δελεάσει.

Swirl nails, γαλλικό μανικιούρ και καφέ βερνίκια νυχιών σε βάση με άβαφο look. Η διακριτική αποθέωση των φθινοπωρινών και χειμωνιάτικων τάσεων στα νύχια!

Περίτεχνα φθινοπωρινά nail art που κερδίζουν τις εντυπώσεις

Ποιος είπε πως τα floral σχέδια στα νύχια είναι μόνο για την Άνοιξη; Στην πραγματικότητα είναι μια από τις τάσεις για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, απλώς τα χρώματα προσαρμόζονται στην εποχή.

Είναι η σεζόν του Barbiecore και οτιδήποτε ροζ θεωρείται πολύ trendy. Εδώ συνδυάζονται υπέροχα το baby pink με το έντονο ροζ στα νύχια, ενώ και οι λεοπάρ άκρες κάνουν τη διαφορά.

Αν σου αρέσουν τα animal print τότε θα λατρέψεις αυτό το ζεβρέ μοτίβο που συνδυάζει το μαύρο με τις γήινες αποχρώσεις του καφέ.

Τα νύχια με το εφέ ταρταρούγας είναι ένα ακόμη trend για το Νοέμβριο 2022 και εδώ συνδυάζονται υπέροχα με negative space half moon nails.

Η γνωστή nail artist Amanda Sudol μας δίνει μια ακόμη όμορφη ιδέα για κόκκινα νύχια.

Ένα ακόμη φανταστικό σχέδιο με swirl nails σε πολλές αποχρώσεις του ροζ που όπως προαναφέραμε, θεωρείται top trend αυτή τη σεζόν.

Τα comic nails είναι μια τάση που συνεχώς μεγαλώνει τον τελευταίο καιρό, αν κρίνουμε από το Instagram και το Pinterest. Σίγουρα θα χρειαστείς μια ταλαντούχα nail artist αν θες να πετύχεις αυτό το πρωτότυπο look.

Πράσινα νύχια σε συνδυασμό με ζεβρέ animal print σχέδιο για ένα ακόμη εντυπωσιακό μανικιούρ που μπορείς να υιοθετήσεις το Νοέμβριο 2022, σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Ένα περίτεχνο γαλλικό στα νύχια με υπέροχες καφέ αποχρώσεις όπως το χρώμα του αμυγδάλου και το caramel.

Ένα πολύ βαθύ και glittery μωβ βερνίκι νυχιών συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό και απογειώνεται με το λεοπάρ σχέδιο στο ένα νύχι. Πρόκειται για ένα μανικιούρ που θα εντυπωσιάσει με chic τρόπο τους πάντες στο πέρασμά σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ