Ο Βασίλειος Κωστέτσος κάνει εμφύτευση μαλλιών: Μας δείχνει τη διαδικασία τρίχα-τρίχα - Δείτε φώτο

«Ώρα για Μεταμόσχευση Μαλλιών», έγραψε στη δημοσίευσή του...

Μεταμόσχευση μαλλιών αποφάσισε να κάνει ο Βασίλειος Κωστέτσος και μας δείχνει την διαδικασία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos)

Ο σχεδιαστής μόδας επισκέφθηκε την κλινική BHR Clinic Athens, πριν από λίγες μέρες και έγινε η τοποθετηση. 

Ο ίδιος θέλησε να δείξει την διαδικασία και να την μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στα social media, ώστε να τους παροτρύνει να κάνουν και αυτοί το ίδιο.

Σε μια ανάρτηση έγραψε συγκεκριμένα: ''Λίγο πριν….& μετά…!έτοιμος! Υπό το βλέμμα του @dr.venetsanos και την διευθύντρια Ιατρό μεταμόσχευσης @dr.kyparissou που βλέπει τις δότριες περιοχές για την μεταμόσχευση! Σε συνεργασία με τον διάσημο transplantation Dr Bisanga και την Dr Kyparissou''. 

Ποζάροντας  μαζί με τον γιατρό του, λίγες ημέρες μετά την μεταμόσχευση έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του: ''Με τον Star της μεταμόσχευσης μαλλιών Dr Bisanga''. 

Ποιος είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος

Ο Vassilios Kostetsos γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε απο πολύ μικρός ασχολήθηκε με την μόδα. Πηγή έμπνευσης του και μέντορας του η μητέρα του Άννα που είχε ανοίξει την πρώτη boutique στην Ελλάδα. Εκει περασε τα παιδικά του Χρονια οπου και σχεδίασε τις πρώτες του δημιουργιες με μεγάλη επιτυχία.

Ξεκίνησε κάνοντας στην εφηβεία του τις πρώτες του επιδείξεις που στην πορεία μεγαλώνοντας άνοιξε το ατελιέ του στο Κολωνάκι προσελκύοντας όλη την Ελίτ της Αθήνας να φοράν δημιουργίες του.

Στην πορεία έντυσε και όλες και όλους τιυς σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, αναφέρει το kostetsos

Εχει συνεργαστεί με τα διασημότερα Iconic Legendary Supermodels του κόσμου οι οποίες περπάτησαν στο απόγειο της δόξας τους στις υπερπαραγωγές επιδείξεις μόδας που οργάνωσε στην Αθήνα στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία Στάδια ολυμπιακών διαστάσεων αλλά και Industrial χώρους με χιλιάδες κόσμου να τις παρακολουθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ