Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η τάση να τα παίρνουμε όλα κατάκαρδα και να μελαγχολούμε υπάρχει, αλλά σταδιακά θα αρχίσει να αποδυναμώνεται

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί της Δευτέρας προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου στις 07:15. Να σας υπενθυμίσω ότι αύριο έχουμε την τελευταία έκλειψη της χρονιάς, μια έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο.

Η κυρίαρχη όψη της σημερινής ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Όπως καταλαβαίνετε, με την Κρόνια επιρροή στη μέρα τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα, ούτε χαλαρά, κυρίως σε δυο τομείς: στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν μέρες που είναι γκρίζες και δεν εννοώ τις καιρικές συνθήκες, αλλά την ατμόσφαιρα και τη διάθεση της μέρας, όπως η σημερινή που ο Κρόνος (περιορισμοί, δύσκολες συνθήκες, φοβίες, απογοήτευση) τετραγωνίζει την Αφροδίτη (έρωτας, αγάπη, σχέσεις, χρήματα, ομορφιά). Φυσικά και δεν περιμένουμε κάθε μέρα να είναι παράδεισος, απλά τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερες οι γκρίζες μέρες σε σχέση με αυτές που νιώθουμε ότι τα πράγματα είναι λαμπερά και αισιόδοξα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σε μια μέρα που η έμφαση είναι κυρίως στον τομέα της καριέρας, των υποχρεώσεων, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε όλα όσα «πρέπει» να κάνετε και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Ειδικά αν πρέπει να είστε έτοιμοι σε μια ασφυκτική προθεσμία ή έχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα, για το οποίο πρέπει να δουλέψετε σκληρά και χωρίς βοήθειες.

Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων μπορεί να σας παρασύρει στη διάρκεια της μέρας με τηλεφωνήματα από φίλους, από τον σύντροφο σας ή με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστούς, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν θέλετε να τρέχετε και να μην φτάνετε. Τ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αρκετά περιορισμένοι σήμερα στις επιθυμίες σας ή στις δράσεις σας, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ευθύνες. Ένας παράγοντας πίεσης, είτε λόγω των συνθηκών είτε εξαιτίας ενός πολύ δογματικού ατόμου που μπορεί να δουλεύετε μαζί του και που προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο και τις δικές του απόψεις, μπορεί να φαίνεται πιο έντονος σήμερα.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ