Η Χριστίνα Μπόμπα βόλτα με τις δίδυμες κόρες της - τρισχαριτωμένες οι μικρούλες, πήγαν με την μαμά τους σε ενυδρείο (φωτό)

Η Αριάνα και Φιλίππα μεγαλώνουν!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και οι δίδυμες κορούλες τους, έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το Σάββατο η influencer και digital creator δημοσίευσε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε με τα κορίτσια της.  Η Αριάνα και Φιλίππα μεγαλώνουν και είναι τρισχαριτωμένες! 

Φωτογραφίες: Instagram

«Σαββατοκύριακα ?» έγραψε στο post της, αφού η ίδια φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί με τα παιδιά της, όπως άλλωστε και ο μπαμπάς τους.

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες που μοιράστηκε με τους πάνω από 700.000 flollowers της, οι κορούλες της πόζαραν μαζί με την μαμά τους, η οποία ήταν ντυμένη με ένα μαύρο κολάν και μπλούζα.

Οι τρεις τους βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αττικής και είχαν μάλιστα την ευκαιρία να επισκεφτούν και το ενυδρείο, όπως βλέπουμε σε μια άλλη φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στα stories της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ