Βασιλική Μιλλούση για Πετρούνια: «Με τον Λευτέρη έχουμε 5 χρόνια διαφορά - όταν τον γνώρισα είπα πως είναι μικρούλης» (βίντεο)

Την διέψευσε όμως!

Συνέντεξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» στη ΕΡΤ έδωσε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια και την διαφορά ηλικίας που έχουν.

«Με τον Λευτέρη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι πιο μεγάλη. Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι μικρούλης και απλώς θα περάσουμε καλά. Μέχρι εκεί, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω. Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα. Με όμως διέψευσε πολύ. Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, δεν τον έπαιρνα στα σοβαρά.

Ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί. Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης… Ακόμα μου το λέει» είπε μεταξύ άλλων η  πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι επιστρέφει στον πρωταθλητισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η Μιλλούση και ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες. Η μεγάλη τους κόρη, η Σοφία, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέλιά της και οι γονείς της είπαν χρόνια πολλά με αναρτήσεις τους στο Instagram.

«Σαν Σήμερα τρία χρόνια πριν ήρθε στη ζωή μου η πριγκίπισσα μου και μου έφερε τα πάνω κάτω ! Με άλλαξε σαν άνθρωπο και με το φως της φώτισε και τη ζωή μου και μου έδωσε δύναμη !
Σ'αγαπώ μέχρι τον ουρανό !» έγραψε στην ανάρτησή του ο λευτέρης Πετρούνιας.

Η Βασλική Μιλλούση με την σειρά της ανέφερε: «Με ένα μεγάλο χαμόγελο και τα "μετάλλια"μου που είναι τα κορίτσια μου,θα σας πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για ολα αυτά τα υπέροχα μηνύματα ενθάρρυνσης και δύναμης που έλαβα από όλους εσάς!!! Είστε όλοι υπέροχοι!!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ