Στέλιος Δρουμαλιάς: Ποιος είναι ο ρεπόρτερ του Star που μόλις τον είδε η Σοφία Χατζηπαντελή αναφώνησε: '' Λεβέντης, τι σώμα, είσαι τόσο όμορφος'' (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος, εντυπωσίασε την Σοφία Χατζηπαντελή! 

Η Σοφία Χατζηπαντελή ήρθε στην Ελλάδα χθες το μεσημέρι (3/11) και μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την επιστροφή της στο «GNTM».

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast Star» και τόνισε σχετικά με την επιστροφή της στην Ελλάδα, ότι «είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πίσω στην Αθήνα.

Είναι διαφορετική εμπειρία που βρίσκομαι εδώ για δεύτερη φορά, καθώς την πρώτη που είχα έρθει στην Αθήνα κανένας δεν με ήξερα, ενώ τώρα νομίζω με ξέρουν και με αγαπούν».

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή είπε ποια θα ήθελε να δει νικήτρια στο ριάλιτι μόδας. «Θα πω την Μαρίτα επειδή είναι η “Κυπραιούλα” μου, αλλά θεωρώ ότι όλες τους θα κερδίσουν μόλις βγουν από το σπίτι του GNTM».

Στο τέλος σχολίασε και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά που της έπαιρνε συνέντευξη, τον οποίο αποκάλεσε «λεβέντη» και «όμορφο…».

 

 

 

 

 

 

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς είναι στενός συνεργάτης με τον Ηλία Ψινάκη, ενώ συμμετέχει και στο project ''Στο Γηροκομείο''.  Eίναι πολύ γυμνασμένος, για αυτό άλλωστε τράβηξε και τα βλέμματα της Κύπριας κριτή. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ