Πριγκίπισσα Κέιτ: Η επανεμφάνιση της με απίθανο British σικ σύνολο σε μπεζ - Η χειρονομία του παππού (φωτό - βίντεο)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν ιδιαίτερα ανανεωμένη μετά από ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων που έκανε από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Mία νέα κοινή εμφάνιση πραγματοποίησα ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το βασιλικό ζευγάρι ταξίδεψε στο Scarborough για να προωθήσει το έργο δύο οργανισμών: του The Street που υποστηρίζει νέους με θέματα ψυχικής υγείας και το The Rainbow Center που στηρίζει οικονομικά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας χαμογελούσε χαρούμενη για μια φωτογραφία με έναν βασιλικό θαυμαστή που την πλησίασε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Σκάρμπορο χθες το απόγευμα.Kate, 40, posed for a photo

Daily Mail

 

Η 40χρονη Kate Μiddleton, η οποία εντυπωσίασε με ένα καμηλό μίντι φόρεμα και ένα ασορτί παλτό Max&Co αξίας 460 λιρών, συνδυασμένο από μια τσάντα DeMellier London αξίας 295 λιρών και μια υφαντή ζώνη μέσης από το Boden αξίας 60 λιρών, ήταν όλο χαμόγελα καθώς ο άντρας τράβηξε με ανυπομονησία την προσοχή της πριν της ζητήσει να φωτογραφηθεί.

 

 

 

Τα μαλλιά της είχε αφήσει κάτω σε ελαφριές μπούκλες και το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και λαμπερό.

 

 

 

Η Royal,  μητέρα τριών παιδιών τον αγκάλιασε και πόζαρε για φωτογραφίες με άλλους θαυμαστές κατά τη διάρκεια της ημέρας, συμπεριλαμβανομένου ενός γλυκού παιδιού με ροζ παλτό Minnie Mouse, αναφέρει η Daily Mail.

 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Βασιλικής Οικογένειας, δεν υπάρχουν "υποχρεωτικοί κώδικες συμπεριφοράς" όταν συναντάτε ένα μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, αλλά υπάρχει ένας άγραφος κανόνας ότι δεν πρέπει να προχωρήσετε πέρα από μια χειραψία.

 

 

Ωστόσο, η νεότερη γενιά των royals, έχει συχνά δείξει ότι είναι πιο ανοιχτή στο να μοιραστεί μια αγκαλιά και μια selfie με τους θαυμαστές.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, αφού έκαναν ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Μαζί με τα παιδιά τους,  την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις απόλαυσαν χαλαρές διακοπές αλλά πλέον επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ