Η Μαντόνα ντύθηκε βασίλισσα Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας: H ώριμη πλέον superstar δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει για να κρατήσει το κοινό της σε εγρήγορση

Το Ηalloween κοστούμι της βασίλισσας της ποπ...

Τι άλλο πια θα κάνεο η Μαντόνα για να εντυπωσιάσει το κοινό της; 

 

 

H βασίλισσα της pop, δημοσίευσε στο Instagram της το κοστούμι που επέλεξε για το Halloween 2022. Όπως θα δείτε ντύθηκε Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας.

Στην εμφάνισή της ως μονάρχης των Τυδώρ, η Μαντόνα φόρεσε μια γιγαντιαία φούστα, έναν κόκκινο και χρυσό κορσέ, κοσμήματα στο κεφάλι, ενώ κρατούσε και ένα σκήπτρο. 

 

 

Με λεζάντα στη φωτογραφία: "A Haunting Fairytale" μαζί με διάφορα τρομακτικά emojis,  το βίντεο της τραγουδίστριας έχει πάρει πάνω από 167 χιλ. likes. 

Κάνει τα πάντα για να κρατάει σε εγρήγορση τους θαυμαστές της - Η αποκάλυψη ότι είναι γκει

Πρίν από λίγες ημέρες η Μαντόνα μοιράστηκε ένα βίντεο, μέσω του λογαριασμού της στο tik tok, στο οποίο βρίσκεται στο μπάνιο, προσπαθώντας να πετάξει ένα ροζ εσώρουχο στον κάδο απορριμμάτων. Το challenge είναι να πετύχει το στόχο.

«Αν το χάσω, είμαι γκέι!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

@madonna

 

 

♬ original sound - nudy georges

Δεν είναι σαφές εάν η σταρ απλώς αστειευόταν ή όντως πρόκειται για αληθινή δήλωση για την σεξουαλικότητά της.

Η σταρ έχει προκαλέσει στο παρελθόν με το φιλί που είχε ανταλλάξει δημόσια με την Britney Spears και την Christina Aguilera στα MTV Video Music Awards του 2003.

Στο βίντεο του TikTok πάντως εμφανίζεται με ροζ μαλλί, και φορά  ένα σέξι λευκό μπουστάκι πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι, το οποίο συνδύασε με ένα φαρδύ λευκό παντελόνι.

Φυσικά τα σχόλια κάτω από το βίντεο έπεσαν βροχή...«Δηλώνεις ότι είσαι γκέι στα 64;». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μόλις είδα τη Μαντόνα να “βγαίνει από την ντουλάπα”, καλό για εκείνη».

 

Σε άλλη της ανάρτηση στο instagram, εμφανίζεται με ροζ κόμη, αλλά θυμίζει περισσότερο τον Marilyn Manson, κάτι που σχολίασαν και οι φαν της, κάτω από το σχετικό post, με πολλούς να διερωτώνται: «Πώς έγινες έτσι» ή να σχολιάζουν «Marilyn Manson vibes».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ