Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς μας προτρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν μέσα στη μέρα μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς μας προτρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν μέσα στη μέρα μας, χωρίς να πιέζουμε και να πιεζόμαστε. Να νιώθουμε καθετί που συμβαίνει με τις αισθήσεις μας, χωρίς να προσπαθούμε να το αναλύσουμε ταλαιπωρώντας το μυαλό μας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας εξαιρετικές όψεις τριγώνου με τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη που βρίσκονται στον Σκορπιό. 

ΚΡΙΟΣ

Η θέση της Σελήνης στους Ιχθύς δεν ταιριάζει πολύ στο ιδιαίτερα δυναμικό και δραστήριο ζώδιο σας, αλλά σας καλεί να εμβαθύνετε λίγο στα πράγματα τα οποία συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας. Από την άλλη, μπορεί να φέρει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μην θέλετε να αποκαλύψετε σε κανένα κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ιχθυακή επιρροή δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, μάλιστα μπορεί να σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς μια μέρα σαν τη σημερινή. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να θέλει να συζητήσει μαζί σας σημαντικά θέματα της δουλειάς, μπορεί όμως να υπάρξει και κάποιο άλλο πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε ή να σας προσφέρει μια ευκαιρία που ίσως σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς και οι όψεις της με τους πλανήτες στον Σκορπιό αφορά αποκλειστικά σχεδόν τα θέματα καριέρας και της επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ