Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Σε ελληνικό εστιατόριο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν - Δοκίμασε χωριάτικη σαλάτα και φάβα (βίντεο)

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο και η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει την ελληνική φιλοξενία και φυσικά τις ελληνικές συνταγές

Ελληνικό εστιατόριο στο Μανχάταν για να δειπνήσει επέλεξε η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτείων , Τζιλ Μπάιντεν.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτιή του Alpha Δημήτρη Φιλιππίδη η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν πήγε πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί, στο οποίο συχνάζουν πολλά διάσημα πρόσωπα, όπως η Μέριλ Στριπ.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο και η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει την ελληνική φιλοξενία και φυσικά τις ελληνικές συνταγές.

Η Τζίλ Μπάιντεν βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, μία εβδομάδα πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές και είχε μια σειρά επαφών με σημαντικούς παράγοντες της αμερικανικής, αλλά και της ομογενειακής ζωής, καθώς τόσο η Dr Τζιλ Μπάιντεν, όσο και ο σύζυγός της έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την ομογένεια.

Στον Alpha μίλησε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που αποκάλυψε τι έφαγαν! Ειδικότερα επέλεξαν απλά φαγητά, όπως χωριάτικη σαλάτα, φάβα και τσιπς λαχανικών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ