Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επιθυμία του Γιάννη να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του - πονάω πάρα πολύ» (βίντεο)

Μίλησε για την απώλεια του συζύγου της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου  Γιάννη Κοντούλη.

«Ήταν επιθυμία του Γιάννη να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του. Πονάω πάρα πολύ για αυτό το θέμα, υποφέρω βαθιά μέσα μου, δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, στο λέω και συγκινούμαι, να μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Θέλω πραγματικά να το σεβαστείς, είναι τεράστιος ο πόνος Γιώργο» είπε η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash.

«Ο Γιάννης ήταν ένα δώρο στη ζωή μου. Και πρέπει να αποδεχτώ αυτή τη στιγμή πως αυτό το δώρο δεν το έχω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά του. Μου λείπει πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι εδώ νομίζω ότι θα με πάρει στο τηλέφωνο» πρόσθεσε ακόμα.

 Και συνέχισε λέγοντας: «Η ζωή συνεχίζεται με οποιδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό. Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά γιατί έχω τρία παιδιά που στέκονται από μένα, μια τεράστια επιχείρηση και τώρα έχω κι ένα Cash or Trash. 15 μέρες έκανα γυρίσματα και πήγαινα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μέρες. Κι όμως έβγαινα στο γυαλί, γέλαγα, μίλαγα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ