Ο David Beckham άντρας για όλες τις δουλειές: Έβαλε στο φούρνο φαγητό & σερβίρισε την Victoria, για να χαμογελάσει (βίντεο)

Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

Ένα ακόμα απολαυστικό βίντεο από την οικογένεια Beckham που δεν φοβάται τον αυτοσαρκασμό!

Ο David και η Victoria έχουν δημοσιεύσει στις σελίδες τους στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Βρετανό σταρ του ποδοσφαίρου να έχει βάλει φαγητό στο φούρνο!

«Όταν επιστρέφεις σπίτι και βρίσκεις τον Mrs Incredible να φτιάχνει βραδινό» έγραψε στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους 30.3 εκατ followrers (σ.σ. ο Beckham έχει 75.5 εκ) της η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Girls.

Το αξιοσημείωτο στο κλιπ - πέρα από το ότι ο David Beckham ξέρει και να μαγειρεύει! - είναι ότι ο 47χρονος είναι ντυμένος ως ο σούπερ ήρωας «Mrs Incredible» από το παιδικό «Οι Απίθανοι» (The Incredibles). Βέβαια μπορεί να μεταμφιέστηκε για το Halloween.

«Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Mr Incredible ; Εντυπωσισμένη. Κοίτα τι με περίμενε όταν γύρισα σπίτι. Γυμνασμένοι μύες και σκορδόψωμο» ακούγεται να του λέει η Victoria.

Η στολή που φοράει ο άντρας της είχε ψεύτικους μύες και στην συνέχεια τον βλέπουμε αρχικά να δοκιμάζει λίγο από το φαγητό και να καίγεται και στη συνέχεια, καθώς του λέει όλα αυτά η σύζυγός του, της δείχνει τα «μπράτσα» του με αποτέλεσμα να γελάσουν και οι δύο.

Παρόλο λοιπόν που δεν βλέπουμε συχνά το χαμόγελο της Victoria, ξέρουμε σίγουρα ότι ο άντρας της μπορεί να την κάνει να γελάσει με την ψυχή της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ