GNTM: Έλενα Γαλύφα & Μαίρη Βιτινάρος έβγαλαν τα ρούχα τους και άφησαν τις διαγωνιζόμενες με το στόμα ανοιχτό (φωτό)

Τους έδειξαν το concept της φωτογράφισης

Μια άκρως «αποκαλυπτική» δοκιμασία περίμενε τα κορίτσια του GNTM τα οποία κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σχεδόν γυμνά.

Ειδικότερα οι διαγωνιζόμενες πόζαραν σε ζευγάρια, μέσα στην πισίνα, με την μία να φορά μόνο το πάνω μέρος του μαγιό της και η άλλη μόνο το κάτω.  Όπως ήταν φυσικό υπήρξαν ποικίλες αντιδράσες ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα! 

«Όλο αυτό γίνεται για να καταρρίψουμε τον όρο body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες, αγαπάτε το κορμί σας και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και το δείχνετε. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της φωτογράφισης», τους είπε ο Τάσος Σοφρωνίου για την ιδέα του shooting.

Πριν ξεκινήσουν όμως η Μαίρη Βιτινάρος και η Έλενα Γαλύφα τους έδειξαν το concept της φωτογράφισης και όπως καταλαβαίνετε ανέβασαν στα ύψη τη θερμοκρασία.

Οι δύο γυναίκες, που έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μόδας, άφησαν με το στόμα ανοιχτό τα κορίτσια. 

Η Έλενα Γαλυφά μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Breakfast@Star  για την φωτογράφηση και για το πώς πήρε την απόφαση να πει «ναι».

«Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση είπα αποκλείεται. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μια γυναίκας είναι η ντροπή. Ανησύχησα για το πώς θα βγω ημίγυμνη σε ένα τηλεοπτικό project.

Η παραγωγή μας προστάτευσε και νιώθαμε ασφάλεια, τόσο εμείς όσο και τα κορίτσια. Με το που μπήκαμε στο νερό με τη Mary νιώσαμε η μία την ενέργεια της άλλης και είχαμε ασφάλεια», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ