Η εντυπωσιακή Εύα με την οποία ο Κάρολος απάτησε και την Καμίλα - Πεθερά της Σουηδέζας πριγκίπισσας Μαντλέν (φωτό)

Οι φήμες θέλουν τον Κάρολο να απατήσε και την δεύτερη σύζυγό του!

Είχε απατήσει και την Καμίλα ο Κάρολος, εκτός από την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το ότι ο νυν βασιλιάς του Ηνωμένου βασιλίου δεν ήταν πιστός στην πρώτη του σύζυγό είναι γνωστό, εδώ και χρόνια με την ίδια την Lady Di να έχει πει στην συνέντευξή που είχε δώσει στο BBC ότι «υπήρχαν τρεις σε αυτό το γάμο, οπότε ήμασταν κάπως πολλοί».

Ωστόσο πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον γιο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ να έχει απατήσει και την δεύτερη σύζυγό του, η οποία υπνεθυμίζεται ότι μετά την άνοδο του άντρα της στον θρόνο έχει τον τίλτο της βασιλικής συζύγου.

Επικαλούμενη την βρετανική Mirror, η γερμανική Bild αναφέρει ότι το 2003 ο Κάρολος φέρεται να είχε έρθει πολύ κοντά με την 81χρονη σήμερα Εύα Μαρία Ο’Νηλ (Eva-Maria O'Neill), η οποία λέγεται ότι τον είχε καλέσει τότε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Εκείνη την εποχή ο μονάρχης ήταν ήδη σε σχέση με την Καμίλα την οποία παντρεύτηκε το 2005. Μάλιστα σύνφωνα με τις πληροφορίες η εντυπωσιακή Εύα είναι πεθερά της πριγκίπισσας Μαντλέν της Σουηδίας! 

Τόσο ο Κάρολος όσο και η Εύα Μαρία Ο'Νηλ πάντα αρνούνταν τις φήμες. Η τελευταία δεν έχει απαντήσει ακόμη σε αίτημα του BILD.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ