Ποδηλατάδα στη Θεσσαλονίκη για το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας - Με καρό παντελόνι & πουκάμισο η βασίλισσα Μάξιμα (φωτό)

Τελευταία ημέρα επίσκεψης στην Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, που ολοκληρώνουν σήμερα την επίσημη επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Το βασλικό ζεύγος, το οποίο υπενθυμίζεται ότι ήρθε στην Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα, όπου το πρωί έδωσαν το παρών σε διάσκεψη οικονομικού περιεχομένου στον χώρο πολιτισμού Labattoir.

Το καλωσόρισμα  στην εκδήλωση έκαναν μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο Υφυπουργός Μακεδονιας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον χώρο του πολιτισμού τόνισε την υπερηφάνεια του για την Ελλάδα και τον αγροτικό της κλάδο ενώ οι δύο χώρες έχουν από κοινού ένα χαρακτηριστικό, το πάθος τους για τα αγροτικά προϊόντα και επιδιώκουν τον ίδιο στόχο, ένα λαμπρό μέλλον για την γεωργία.

 

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Ειδικότερα ξεκίνησαν από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου κάνοντας στάσεις τη Ρωμαική Αγορά, στο ιστορικό αξιοθέατο Μπέη Χαμάμ αλλά και στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου τους υποδέχτηκε, σύμφωνα με το thesstoday.gr ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο περίπατος ολοκληρώθηκε με ποδηλατάδα και βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης! Όπως βλέπουμε και στις σχετικές φωτογραφίες οι royals χαμογελαστοί ανέβηκαν στα ποδήλατά τους.

Η βασίλισσα Μάξιμα επέλεξε για την τελευταία ημέρα της επίσκεψης στην Ελλάδα ένα άνετο, αλλά κομψό σύνολο.

Δείτε επίσης:

 

 

 

Ειδικότερα την είδαμε να φορά ένα φαρδύ καρό παντελόνι, λευκό πουκάμισο και σκούρο μπλε σακάκι. Είχε ολοκληρώσει το look της με ένα ζευγάρι μπεζ παπούτσια που είχαν μικρό τακούνι. 

Ο τελευταίος σταθμός του 55χρονου μονάρχη και της 51χρονης συζύγου στη Θεσσαλονίκ είναι στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου όπου και θα μεταβεί λίγο μετά τις 14:30 για την εκδήλωση «Entrepreneurial University project».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ