Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σήμερα - να δείχνουμε κατανόηση τόσο στον εαυτό μας όσο & στους άλλους

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Συγκεκριμένα, αφού σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη, θα βγει σε κενή πορεία από τις 13:08 μέχρι τις 20:46 που θα περάσει στους Ιχθύς. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί και σήμερα σε όλα τα επίπεδα και να δείχνουμε κατανόηση τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη τις πρωινές ώρες σήμερα μπορεί να σας προβληματίσει λίγο σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Μη ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι ανάδρομος και η ενεργοποίηση του δεν βοηθά ιδιαίτερα την κατάσταση. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως πιστεύατε, ή μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στους στόχους σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απαιτητική και κάποιες στιγμές ζόρικη Τετάρτη απλώνεται μπροστά μας. Η Σελήνη στον Υδροχόο στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις έναντι του σπιτιού ή της καριέρας και φυσικά δεν αποτελεί την ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε. Η κενή της φάση μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στη δράση σας, μεγαλύτερη ένταση με την οικογένεια ή μπορεί ένα δικό σας άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία να χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ιδανικές συνθήκες η Σελήνη στον Υδροχόο θα έκανε τη σημερινή μέρα να φαντάζει υπέροχη και ξένοιαστη. Όμως οι όψεις της τα ξημερώματα και το τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας το πρωί δεν αφήνει πολλά περιθώρια χαρούμενων στιγμών. Βέβαια σε σχέση με άλλους κάπως καλύτερα θα περάσετε εσείς. Ενδεχομένως να έχετε αγωνία για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων είτε στις σπουδές, είτε στη δουλειά, είτε και στα θέματα της υγείας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ