Όταν ο Πάνος Καλλίτσης μεταμορφώνει την Ελεονώρα Μελέτη: Με κοντό ή με μακρύ μαλλί την προτιμάτε; Ξανθό ή κόκκινο; (φωτό)

Έκανε flashback σε 8 κουρέματά της που επιμελήθηκε ο γνωστός hair stylist

Η Ελεονώρα Μελέτη είδε τις «μεταμορφώσεις που κάνουν τα κορίτσια στο GNTM» και αποφάσισε με την σειρά της να μοιραστεί στο Instagram τις αλλαγές που έχει κάνει μέσα στα χρόνια στα μαλλιά της.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια, με αφορμή το makeover των κοριτσιών στο παιχνίδι μοντέλων, δημοσίευσε 8 φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε με διαφορετικά κουρέματα, αλλά και χρώματα: από κοντό, σε μακρύ και από ξανθό σε κόκκινο!

Στο post της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι για όλες τις αλλαγές έχει εμπιστευτεί τον hair stylist και make up artist Πάνο Καλλίτση.

Φωτογραφίες: Intagram/nonoram

«Βλέποντας τις μεταμορφώσεις που κάνουν τα κορίτσια στο Gntm είπα να κάνω ένα γρήγορο flash back στις δικές μου μεταμορφώσεις που τόσο μα τόσο αγαπώ!

Είναι τόσο ωραίο να παίζεις, να δοκιμάζεις, να αλλάζεις… Από ξανθό σε κόκκινο κ από μακρύ σε κοντό, από καραφάκι σε φράντζα κ από ίσιο σε σπαστό!

Αν γινόταν, θα τα άλλαζα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! Ωστόσο έχω καταλήξει πως για μένα όσο πιο κοντό τόσο πιο καλό! το χρώμα μ αρέσει στο πιο φυσικό μου… μέχρι την επόμενη αλλαγή!

Όλα τα style τα έχω τολμήσει μόνο με @panoskallitsis . Εσυ ποιο προτιμάς?» εγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ