#LakisΙnParis: O Λάκης Γαβαλάς αποθεώθηκε σε ντεφιλέ στο Παρίσι (φωτό - βίντεο)

Παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Λάκη Γαβαλά στο κέντρο του Παρισιού... 

 

Καλεσμένος της μεγαλύτερης σχολής μόδας του Παρισιού LISAA Mode Paris, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στο Παρίσι, έδωσε συμβουλές στους φοιτητές και πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας για καλό σκοπό, κάνοντας πάνω από 500 άτομα να τον αποθεώσουν μέσα στην επιβλητική αίθουσα του Hôtel de Ville (του κεντρικού δημαρχείου του Παρισιού). 

Με αφορμή μία έρευνα για την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων άνω των 60, ο γαλλικός σύλλογος Petits Frères des Pauvres προκειμένου να μιλήσει για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων (ageism), ανέθεσε στη LISAA (L'Institut Supérieur des Arts Appliqués), να ετοιμάσει ένα show. Άνθρωποι άνω των 60 περπάτησαν στο ντεφιλέ με δημιουργίες των φοιτητών της από ανακυκλώσιμα υλικά, βάζοντας επίσης στο επίκεντρο το θέμα του sustainability. 

LAKIS GAVALAS

Ο Λάκης Γαβαλάς, στήριξε την προσπάθεια ως ambassador της βραδιάς και περπάτησε φορώντας μία δημιουργία αριστούχου φοιτήτριας. Ο ίδιος έκλεψε την παράσταση τραβώντας τα βλέμματα των δημοσιογράφων και των φωτογράφων από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, καθώς και των επαγγελματιών από τον χώρο της Γαλλικής Μόδας που τον συνεχάρησαν μετά την ολοκλήρωση του show.  

Μία ημέρα νωρίτερα, είχε προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του στην Galerie Negropontes, στην καρδιά του Παρισιού. Εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο Λάκης Γαβαλάς υπέγραψε την αυτοβιογραφία του "Λάκης Γαβαλάς Loaded" (εκδόσεις ΆΓΚΥΡΑ) καλεσμένος του ελληνογαλλικού συλλόγους Greek Paris. Γάλλοι, Έλληνες και φιλέλληνες βρέθηκαν στην βραδιά, ενώ εκπρόσωποι από την ελληνική και κυπριακή πρεσβεία βρέθηκαν για να τον στηρίξουν με την παρουσία τους.

Κάνοντας κι ένα πέρασμα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις από τον Οίκο Hermès, ο Λάκης Γαβαλάς, για μία ακόμα φορά έλαμψε στο Παρίσι και ετοιμάζει νέα πλάνα στην πόλη του Φωτός. 

 

 

LISAA MODE PARIS 

Η Σχολή προετοιμάζει τους επόμενους στυλίστες και σχεδιαστές μόδας έχοντας ειδίκευση στην κατασκευή πατρόν και το σχέδιο υφασμάτων.

Η  LISAA Paris έχει αναπτύξει προγράμματα management, επικοινωνίας και marketing στον τομέα της Μόδας και της πολυτέλειας, δίνοντας και την δυνατότητα να σπουδάζεις και να δουλεύεις ταυτόχρονα.

Greek Paris

Ο ελληνογαλλικός σύλλογος Greek Paris ιδρύθηκε το 2004 και στόχο έχει να φέρει κοντά τους Έλληνες και Φιλέλληνες που ζουν στο Παρίσι και την γαλλική επικράτεια. Μέσω εκδηλώσεων, πολιτιστικών δράσεων, business dinners και Greek nights, προωθεί την ελληνική κουλτούρα και φέρνει κοντά Έλληνες και Γάλλους. Παράλληλα το Greek Paris έχει το δικό του site που έκανε rebranding τον Οκτώβριο του 2022. Πρόεδρος του συλλόγου είναι η Χριστίνα Μαυρίδης.

Η «ΑΓΚΥΡΑ»

Η ιστορία του εκδοτικού οίκου "ΑΓΚΥΡΑ" ξεκινά το 1890 και φτάνει μέχρι σήμερα, έχοντας διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια μία σημαντική πορεία στα τεκταινόμενα του εκδοτικού κλάδου στην Ελλάδα. 

Το 1997 ξεκινά μία αξιοσημείωτη σειρά βιογραφιών για ορισμένες από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο, που έχει τύχει θερμής υποδοχής από το αναγνωστικό κοινό, με τελευταία την αυτοβιογραφία του Λάκη Γαβαλά.

Παράλληλα, ο Εκδοτικός οίκος "ΑΓΚΥΡΑ" εκδίδει: εκπαιδευτικά βιβλία, βιβλία για παιδιά και νέους, λεξικά, λογοτεχνία, βιογραφίες, ανθολογίες, ντοκουμέντα, βιβλία διαπαιδαγώγησης, κ.ά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ