Φρίκη στα Πετράλωνα: Πατέρας έκανε πάρτι με φίλους & συγγενείς για να βιάζουν τα τρία παιδιά του - Κατηγορούν και την μητέρα για συγκάλυψη (βίντεο)

Βίαζε τον γιο του και προσκαλούσε φίλους και συγγενείς στο σπίτι να κάνουν το ίδιο και στα άλλα δύο παιδιά του.

Διοργάνωνε πάρτι, προσκαλούσε φίλους και συγγενείς και βίαζαν τον ανήλικο γιο του.

Μια φρικιαστική ιστορία συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης, που εξελισσόταν για χρόνια στα Πετράλωνα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Τη σοκαριστική καταγγελία σε βάρος των ίδιων τους των γονιών, έκαναν τρία αδέρφια, το 2017. 

 

 

Μπόρεσαν να βρουν το θάρρος να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν σε έναν εκπαιδευτικό, ο οποίος τους καθοδήγησε για να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζούσαν.

Τα αδέρφια είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα αυτή τη φορά, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Πέντε χρόνια μετά, τα αδέρφια απευθύνθηκαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, αυτή τη φορά υποβάλλοντας μήνυση κατά της μητέρας τους για συγκάλυψη.
Ακόμα και βιασμό μπροστά στα μάτια της ίδιας του της μητέρας, κατήγγειλε το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας στους αστυνομικούς. Μάλιστα όπως αναφέρει, η γυναίκα τον απειλούσε για να μη μιλήσει.

 

 

 

 

Η φρίκη, ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, το 2012, όταν το μικρότερο παιδί ήταν μόλις επτά ετών.

Ο πατέρας όχι μόνο βίαζε το αγόρι, αλλά προσκαλούσε συγγενείς και άλλα άτομα που γνώριζε στο σπίτι της φρίκης στα Πετράλωνα, οι οποίοι επίσης κακοποιούσαν τα παιδιά της οικογένειας. Σήμερα τα τρία αδέρφια ζητούν την παρέμβαση της δικαιοσύνης, για όσα βίωσαν στα χέρια των ίδιων τους των γονιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ