Τα χρόνια πολλά της Μαρί Σαντάλ στον μεγάλο της γιο: Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος - Αλέξιος από όταν ήταν παιδί, μέχρι σήμερα (βίντεο)

Γιόρτασε τα γενέθλιά του

Η Μαρί Σαντάλ ευχήθηκε μέσα από το Instagram χρόνια πολλά στον μεγάλο της γιο, για τα γενέθλιά του.

Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος - Αλέξιος έκλεισε στις 29 Οκτωβρίου τα 24 του χρόνια και η μητέρα του ανέβασε στον λογαριασμό της ένα βίντεο με φωτογραφίες από όμορφες οικογενειακές στιγμές.

 

 

Στις εικόνες βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Tino -όπως τον αποκαλούν αγαπημένα του πρόσωπα - όταν ήταν ακόμα παιδάκι, να ποζάρει μαζί με τους γονείς, αλλά και τα αδέλφια του. Το κλιπ κλείνει με πιο πρόσφατες φωτογραφίες του νεαρού εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Χρόνια πολλά στον Tino μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρί Σαντάλ. 

Υπενθυνίζεται ότι η σχεδιάστρια και ο πρίγκιπας Παύλος, εκτός από τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο έχουν αποκτήσει: την 26χρονη Μαρία-Ολυμπία, τον 22χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 18χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 14χρονο Αριστείδη-Σταύρο.

 

 

 

 

 

 

 

Τον Μάιο του 2022 ο 24χρονος πλέον πρίγκιπας αποφότησε από το από το Πανεπιστήμιο Georgetown, που βρίσκεται στις Washington των ΗΠΑ, με τους περήφανους γονείς του να δημοσιεύουν τότε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ