Το «Τούνελ» στα ίχνη του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου: Τα νέα βίντεο - τι είπε η 34χρονη για την τραυματική της εμπειρία

Φαίνεται πως είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής

Το «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε ζωντανά στον τόπο δράσης του βιαστή με το μαχαίρι στο Παλαιό Φάληρο.

Τα νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή και έδειχναν τη δράση του το ξημέρωμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου αλλά και η περιγραφή του, ανοίγουν το δρόμο για τον εντοπισμό του.

Τηλεθεατής που φαίνεται ότι γνωρίζει τη δράση του βιαστή με το τατουάζ και το μαχαίρι, ζήτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη για να της πει λεπτομέρειες. Τα στοιχεία που έδωσε μεταφέρθηκαν στις Αρχές.

Ο ρεπόρτερ που βρισκόταν στη στάση λεωφορείου Αγία Σκέπη, στην Λ. Ποσειδώνος, όπου ο βιαστής επιτέθηκε στην 34χρονη γυναίκα, έδωσε λεπτομέρειες του συμβάντος που προκάλεσαν αίσθηση.

Οι ιθύνοντες της περιοχής μετά το περιστατικό που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, φρόντισαν να κλείσουν την πρόσβαση στο διπλανό πάρκο, όπου ο βιαστής απομόνωσε το θύμα του.

Όλα αυτά έγιναν στις 04:00 τα ξημερώματα, όπου η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της στο αεροδρόμιο.

Μία ώρα νωρίτερα, ο ίδιος σε κοντινή απόσταση, στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδας και Αμφιθέας, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μίας 24χρονης γυναίκας που περίμενε στο φανάρι, κάθισε στο πίσω κάθισμα και με την απειλή μαχαιριού, της υποδείκνυε την πορεία που θα ακολουθήσει, με σκοπό να την απομονώσει και να τη βιάσει.

Η γυναίκα με περίσσια ψυχραιμία, έστριψε στη Λ. Αμφιθέας και σταμάτησε μπροστά σε μία ανοιχτή καφετέρια, κορνάροντας και ζητώντας βοήθεια, αναφέρει το anikolouli.gr. Ο δράστης άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και διέφυγε τρέχοντας.

Φαίνεται πως είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, γιατί μετά από αυτή την αποτυχημένη απόπειρα, έφτασε πεζός μέχρι τη στάση του λεωφορείου, όπου βίασε τη γυναίκα που περίμενε εκεί.

Η ίδια μίλησε γι’ αυτή την τραυματική εμπειρία, σε μία προσπάθεια να σωθούν άλλες κοπέλες.

Η περιγραφή που έδωσαν στην αστυνομία τα θύματα, «ζωντανεύει» την εικόνα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ