Gisele - Tom Brady και επίσημα singles: Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους - μετά από 13 χρόνια γάμου και 2 παιδιά (φωτό & βίντεο)

«Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη»

 Η Gisele και ο Tom Brady είναι πλέον και επίσημα single.

Το πρωί της Παρασκευής το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στην Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς εκεί είναι η έδρα τους.

Τόσο το 42χρονο supermodel, όσο και ο  45χρονος επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl επιβεβαίωσαν την είδηση μέσα από τα storiew του στο Instagram.

Ο σταρ του NFL έγραψε στην σχετική ανάρτηση: «Τις τελευταίες μέρες, η γυναίκα μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με τα υπέροχα παιδιά μας, τα οποίθα  θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας από κάθε άποψη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως γονείς για να διασφαλίζουμε πάντα ότι λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει.

 

 

Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να 'χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Σας παρακαλούμε για ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς βιώνουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Βραζιλιάνα καλλονή από πλευράς της έγραψε:   «Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προτεραιότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που πραγματικά αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως, απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα τα καλύτερα. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ,GIsele ».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους έχουν απκτήσει μαζί τον 12χρονο Benjamin και την 9χρονη Vivian, ενώ ο Brady έχει επίσης ένα γιο, τον 15χρονο Jack, με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Brady και η Gisele άρχισαν να βγαίνουν το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009. Το TMZ αναφέρει ότι η καθαρή περιουσία του Tom εκτιμάται στα 330 εκατομμύρια δολάρια και της Gisele περίπου στα 400 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

 

Έχουν παράλληλα ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακίνητης περιουσίας ... συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 3 κατοικιών που κατέχουν αυτή τη στιγμή μαζί, παρόλο που έχουν αγοράσει και πουλήσει αμέτρητα ακίνητα κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Προς το παρόν, είναι γνωστό ότι έχουν επαύλεις στο Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη και τη Μοντάνα.

Τα ακίνητα είναι μόνο μέρος της λίστας περιουσιακών στοιχείων που θα κληθούν να μοιράσουν με το διαζύγοο, ωστόσο έχει αναφερθεί ότι είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ