Γιατί βρε Λεονόρ; Κακοντυμένη η 16χρονη διάδοχος - αντίθετα με την μαμά της βασίλισσα Λετίσια που έκλεψε ξανά την παράσταση (φωτό & βίντεο)

Τι φόρεσε η μικρότερη της οικογένειας και η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας;

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας παρευρέθηκε, την Παρασκευή 28/10, στην 42η τελετή των βραβείων Princess of Asturias, που πραγματοποιήθηκε στο Campoamor Teather στο Οβιέδο, την γενέτειρα της βασίλισσας Λετίσια.

Ο βασιλιάς Φελίπε συνοδευόταν από την σύζυγό του, τις δύο κόρες τους, πριγκίπισσες Λεονόρ και Ινφάντα - Σοφία, καθώς και από την μητέρα του, την πρώην βασίλισσα Σοφία.

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

H 50χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει με την στυλιστική της επιλογή. 

Ειδικότερα η Λετίσια εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα Carolina Herrera, το οποίο ήταν μαύρο και έφτανε έως τον αστράγαλο, ενώ στο πάνω μέρος είχε λευκά λουλούδια και πέρλες.

Αντίθετα με την μαμά της η 16χρονη διάδοχος, η οποία απένειμε και τα βραβεία - αφού κατέχει τον τίλτο «Πριγκίπισσα της Αστούριας» - ήταν ολίγον τι κακοντυμένη. 

 

Ειδικότερα η πριγκίπισσα Λεονόρ φόρεσε ένα ασπρόμαυρο φουστάνι Michael Kors, το οποίο βρήκαμε λίγο συντηρητικό για την ηλικία της. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες που είχαν χαμηλό, λεπτό τακούνι, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

Όσο για την μικρότερη της οικογένειας η 15χρονη Ιφάντα - Σοφία, επέλεξε ένα ασταφτερό El Corte Inglés φόρεμα, σε σκούρο μπλε χρώμα και ασορτί παπούτσια που είχαν επίσης μικρό και λεπτό τακούνι.

Η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, φορούσε ένα μπλε σατέν κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ ο βασιλιάς Φελίπε ήταν ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και θαλασσί γραβάτα. 

Τα Βραβεία Princess of Asturias απονέμονται κάθε χρόνο σε προσωπικότητες ή οργανισμούς από όλο τον κόσμο που διακρίνονται για τα σημαντικά επιτεύγματα τους στις επιστήμες, τις τέχνες, τη λογοτεχνία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τον αθλητισμό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ