Τάσος Ξιάρχος: «Έχω μεγαλώσει μέσα στους γύφτους και στα όπλα – Στο Μενίδι μας κλέβανε κάθε μέρα» (βιντεο)

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok, ο Τάσος Ξιάρχος έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του που σοκάρουν.

Ο γνωστός χορογράφος με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για ένα βίντεο που δημοσίευσε στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, εκνευρισμένος θέλησε να απαντήσει στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Σήμερα έκανα ένα βίντεο με του Lax το τραγούδι, το Air Max. Από κάτω γράφουν διάφοροι “άστο δεν είναι για εσένα και ξαφνικά είδες κάποιον που έγινε διάσημος και τον ακολουθίες”. Εγώ θέλω να σας πω κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω μεγαλώσει στο Μενίδι, είμαι 30 χρονών. Έχω μεγαλώσει μέσα στους γύφτους, μέσα στην κλεψιά, μέσα στα όπλα. Μας κλέβανε κάθε βδομάδα.

instagram.com/tasosxiarcho/

Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ στη ζωή μου και το ότι επέλεξα στη ζωή μου να κάνω εμπορική εικόνα για να μπορώ να βγάλω λεφτά, να ζήσω καλά και να φύγω από τη φτώχεια, δεν έχετε το δικαίωμα να μου λέτε τι θα κάνω και με ποιον θα χορεύω.  Αν εμένα ο Lex μου γεμίζει την ψυχή με τα λόγια του, γιατί πραγματικά είναι ποιητής, τότε είναι δικό μου θέμα. Και αν θες να με δείχνεις με το δάχτυλο και να λες “αυτός ο τύπος ο εμπορικός που κάνει Φουρέιρα και Josephine” δεν έχει το δικαίωμα, τότε κοίτα την πάρτη σου και άσε τα πιστόλια μου με κυνήγησαν στην εφηβεία μου».

 

 

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιάρχουν έχει περισσότερα από 15.000 likes.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ