Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής στον Σκορπιό είναι πεισματάρης κι έτοιμος να αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο σενάριο

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου έρχεται με ενδιαφέρουσες αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό.

Το Σάββατο ο Ερμής προχωρά στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11. Στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο ο Ερμής μπορεί να έχει έντονες σκέψεις που επηρεάζονται από τα συναισθήματα του, αλλά τις κρατάει μάλλον για τον εαυτό του.

Γίνεται πιο λιγομίλητος, αλλά είναι πιο ουσιαστικός. Είναι καχύποπτος, πλάθει σενάρια, αλλά έχει και ισχυρή διαίσθηση. Δείχνει πολύ λιγότερα από αυτά που αντιλαμβάνεται και θεωρείται ο Ερμής του ντεντέκτιβ, αφού καταφέρνει να λύσει και το πιο δύσκολο παζλ.

Είναι πεισματάρης και επίμονος κι έτοιμος πάντα να αντιμετωπίσει και το πιο δύσκολο σενάριο, ακόμη κι αν είναι μόνο ο φόβος του. Θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες από αυτή τη θέση. Θα διευκολύνει ακόμη Παρθένους και Αιγόκερους. Η Σελήνη το Σάββατο θα μοιράσει τον χρόνο της ανάμεσα στον Τοξότη μέχρι τις 16:20 και τον Αιγόκερω αμέσως μετά.

Στον Αιγόκερω θα παραμείνει και την Κυριακή δημιουργώντας λίγο πιο βαριά διάθεση από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς ίσως σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις που έρχονται την επόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή ξεκινά και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Άρη στους Διδύμους, που εκτείνεται μέχρι τις 12/1/23.

Αυτό είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα του υπολοίπου του 2022, όχι μόνο για τον καθένα από μας ξεχωριστά, αλλά και για τις εξελίξεις στο παγκόσμιο σκηνικό. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες μέρες που έχουν πιο θετικές προδιαγραφές ακόμη και σε ένα δύσκολο διάστημα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να απαισιοδοξούμε.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής το Σάββατο περνά στον Σκορπιό όπου και θα μείνει μέχρι τις 17/11, δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας κυρίως, αλλά και στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε τώρα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ερμής σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Οι χλιαρές σχέσεις δεν έχουν πλέον κανένα ενδιαφέρον για σας. Προτιμάτε να αφιερώνετε τον χρόνο σας σε αυτούς που σας είναι πολύτιμοι και αισθάνεστε οικειότητα και ασφάλεια μαζί τους. Την Κυριακή ο κυβερνήτης σας Άρης γίνεται φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους.

Εσείς οι Κριοί, ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο, μπορεί να το βιώσετε σαν να είναι ανάδρομος Ερμής, καθώς οι Δίδυμοι κυβερνούν τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας, να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, μηχανικές ή άλλες βλάβες στο μεταφορικό σας μέσο, αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς, πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους, ή να έχετε ξαφνικά μια επιθυμία να αλλάξετε πλεύση σε θέματα σπουδών είτε δουλειάς. Ακόμη την ίδια περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με στενούς συγγενείς (αδέλφια) ή και τους γείτονες. Μην γίνεστε ανυπόμονοι και μην περιμένετε γρήγορες λύσεις. Αξιοποιήστε την ανάδρομη πορεία του Άρη για να ξαναδείτε ένα σχέδιο σας, να αναδιοργανώσετε τα πλάνα σας και να τα συντονίσετε στις ανάγκες της εποχής, να κάνετε ένα βήμα πίσω για να πάρετε περισσότερη φόρα, κάτι που θα σας χρειαστεί στην καινούρια χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Ο διάλογος, η ειλικρίνεια στις συζητήσεις σας και το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά που σκέφτονται ο σύντροφος, οι συνεργάτες και οι φίλοι, θα κάνουν τη διαφορά στην επικοινωνία από δω και κάτω και μέχρι τις 17/11. Το πιο σημαντικό σε αυτή την επιρροή είναι να μην είστε πεισματάρηδες και επιμένετε στις δικές σας απόψεις, χωρίς να δίνετε την ευκαιρία στους άλλους να σας παραθέσουν τις δικές τους. Την Κυριακή ο Άρης γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους. Η πορεία του φαινομενικά ανάδρομου Άρη για σας τους Ταύρους, ή όσους έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο, αφορά κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, την περιουσία σας, τις αξίες σας, αλλά ακόμη και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Το διάστημα μέχρι τις 12/1/23 μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος και εσωτερική ένταση.

Για κάποιους μπορεί ένα επιχειρηματικό πλάνο να μην βγαίνει όπως το είχατε υπολογίσει στην αρχή του και να χρειαστεί να κάνετε τροποποιήσεις, να μειώσετε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να ανταποκριθείτε στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, πιθανώς όμως και να σκεφτείτε και κάποιες εναλλακτικές. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν πολλά έξοδα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανασκεφτείτε και να αναπρογραμματίσετε τα πλάνα σας, να δείτε τι μπορείτε να περικόψετε από πλευράς εξόδων ή πώς θα αυξήσετε με κάποιο τρόπο τα έσοδα σας. Στην ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να καταλάβετε καλύτερα τι έχει αξία για σας, τι είναι σημαντικό, τι είναι αυτό που έχετε ανάγκη. Πολλές φορές το χρήμα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο χρόνος μας. Άρα και η επιλογή της δουλειάς θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη και αυτό το κριτήριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, κάνει μια σημαντική μετάβαση από τον Ζυγό στον Σκορπιό το Σάββατο. Ερμής στον Σκορπιό μέχρι τις 17/11 σημαίνει μια πιο κουραστική περίοδο, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Την Κυριακή έχουμε την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο σας που θα διαρκέσει μέχρι τις 12/1/23. Αυτό το διάστημα των 2μισι μηνών θα σας κουράσει αρκετά για να βρείτε ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και ταυτόχρονα να διατηρήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητα σας σε καλά επίπεδα. Αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε, ακόμη κι αν οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση.

Ο Ερμής από τον Σκορπιό μπορεί να βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να χωρέσετε κάποιες ώρες εκγύμνασης ή έστω μια μορφή χαλαρής άσκησης τύπου περπάτημα. Καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος, το έχετε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για να προστατεύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η άσκηση επίσης είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να φεύγουν τα νεύρα, η πίεση και να μην βγαίνουν με τοξικό τρόπο στο σώμα σας. Αφιερώστε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα θέματα της διατροφής. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε με τον ανάδρομο Άρη είναι να πιέσετε τον εαυτό σας να ανταποκριθεί σε απαιτητικά προγράμματα προπόνησης, γιατί θα κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ