Το αεροπλάνο που έφερνε την Καμίλα στη Βρετανία χτυπήθηκε από πουλί - Εκτεταμένη ζημιά έπαθε το ρύγχος του αεροσκάφους (φωτό & βίντεο)

Το αεροπλάνο που μετέφερε τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα από την Ινδία στο Ηνωμένο Βασίλειο χτυπήθηκε από πουλί με αποτέλεσμα το ρύγχος του αεροσκάφους να υποστεί ζημιά.

Είναι το δεύτερο ατύχημα μέσα σε λίγες ημέρες που αεροσκάφος προσγειώνεται με πρόβλημα στο ρύγχος μετά από το συμβάν στην Παραγουάη που είχε πέσει σε σφοδρή κακοκαιρία.

Εκτεταμένη ζημιά από χτύπημα πουλιού υπέστη η μύτη του αεροσκάφους της British Airways το οποίο μετέφερε την 75χρονη βασιλική σύζυγο Καμίλα από την Ινδία στο αεροδρόμιο του Χίθροου, στο Λονδίνο.

 

 

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η μύτη του Boeing 777 υπέστη σοβαρή ζημιά στον αέρα όταν ένα πουλί προσέκρουσε στο αεροσκάφος λίγο πριν την προσγείωση στη βρετανική πρωτεύουσα. Το συμβάν έγινε χθες λίγο μετά το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Η 75χρονη βασιλική σύζυγος Καμίλα φοβάται τα αεροπλάνα και αποφεύγει τα αεροπορικά ταξίδια. Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου είχε πραγματοποιήσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Ινδία προκειμένου να χαλαρώσει σε κέντρο ολιστικής ιατρικής στην Μπανγκαλόρ, πρωτεύουσα της πολιτείας Καρνάτακα, στη νότια Ινδία.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση παρόλο που δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο επιβεβαιώνουν την παρουσία της Καμίλα στο αεροσκάφος. Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε για το συμβάν: «Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς προβλήματα».

Το συμβάν έγινε λίγο πριν από την προσγείωση στο Χίθροου. Η βασιλιάς Κάρολος δεν ήταν μαζί, διότι οι πολιτικές εξελίξεις στη Βρετανία με την παραίτηση Τρας και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Σούνακ, τον υποχρέωσαν να μείνει στο Μπάκινχαμ.

 

 

Η Καμίλα επισκέφθηκε το κέντρο Soukya στη Μπανγκαλόρ. Πρόκειται για έναν χώρο που η Καμίλα επισκέπτεται συχνά από το 2010 ενώ το 2019 στα 71α γενέθλια του Καρόλου το ζεύγος βρέθηκε στο κέντρο ολιστικής ιατρικής, απόλαυσε δείπνο για χορτοφάγους και χαλάρωσε με γιόγκα.

Φωτό: SOUKYA - World's Best Ayurveda Treatment Centre in Whitefield Bangalore, Rejuvenation Therapy & Hot Stone Massage

Το πολυτελές ησυχαστήριο διαθέτει δωμάτια και σουίτες με όλες τις ανέσεις με τιμές που ξεκινούν από 140 δολάρια την ημέρα για ένα δίκλινο και φτάνουν στα 350 δολάρια ημερησίως για μια σουίτα δύο ατόμων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ