23χρονη έδωσε 11.000 δολάρια για να μοιάσει στην πλαστική κούκλα του συντρόφου της – «Τώρα κάνουμε παρέα και οι τρεις μας, νιώθω καλύτερα»

Μια ιστορία… ερωτικής τρέλας 

Εκείνη αγόρασε την πλαστική κούκλα για τον σύντροφό της, επειδή δεν μπορούσε να «ανταπεξέλθει» στην συνεχή σεξουαλική του επιθυμία. Εκείνος όμως σύντομα ανέπτυξε αισθήματα για την κούκλα. Τώρα εκείνη κάνει την μία πλαστική επέμβαση μετά την άλλη για να της μοιάσει και όπως λέει «και οι τρεις μαζί περνάμε υπέροχα»! 

Μια Βρετανίδα ισχυρίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ξόδεψε πάνω από 11.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις ώστε να μοιάζει ακριβώς με την κούκλα του σεξ του συντρόφου της. Είναι η δεύτερη φορά που η Char Grey «κλέβει» τα βλέμματα του κοινού και γίνεται viral στο Tik Tok. Πριν λίγο καιρό είχε γίνει πρωτοσέλιδο αφού αποκάλυψε ότι αγόρασε μια κούκλα του σεξ, ονόματι Delilah, για τον 28χρονο φίλο της Calum Black.

 

 

Η ιστορία άρχισε να γίνεται λίγο «περίεργη» όταν η 23χρονη δήλωσε ότι άρχισε να έχει αισθήματα για την κούκλα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε σωρεία επεμβάσεων σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μοιάσει περισσότερο στη Delilah. «Είναι τόσο όμορφη και θέλω να δείχνω ακριβώς όπως εκείνη.Έχω κάνει διάφορα ενέσιμα για να της μοιάζω περισσότερο, καθώς και πλαστική στη μύτη» δήλωσε στο NeedToKnow.online. Η Grey, η οποία διαθέτει λογαριασμό OnlyFans εξηγεί ότι είναι διατεθειμένη να ξοδέψει όσα χρήματα χρειαστεί, μιας και στο τέλος θα αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της.

 

 

Οι τρεις τους μάλιστα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα και περνούν πολύ χρόνο μαζί. Την περασμένη εβδομάδα πήγαν και να κάνουν τατουάζ. «Έχουμε D&C, για το Delilah και το Charlotte ή το Calum και αυτή έχει C&C για τα ονόματά μας», δήλωσε η Grey. «Νομίζω ότι έπρεπε να δείξουμε στον κόσμο ότι ασχολούμαστε σοβαρά με την Delilah, και τώρα που κάναμε τα τατουάζ, νιώθουμε πιο κοντά», προσθέτει. Όσο για την ερωτική ζωή τους, λένε πως δεν υπάρχει ζήλια ανάμεσά τους. «Δεν είναι ότι απατάει ο ένας τον άλλον - οπότε δεν αισθανόμαστε ζήλια. Συνειδητοποιούμε ότι είναι μόνο μια κούκλα χωρίς συναισθήματα, αλλά την αγαπάμε», λένε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ