Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πέμπτη ιδιαίτερα από το μεσημέρι και έπειτα είναι ίσως από τις λίγες ημέρες της που δεν έχουμε τόσες πολλές δυσκολίες ή εμπόδια

Αναλυτικά τα άστρα...

Μολονότι η εβδομάδα στο σύνολο της είναι αρκετά επιβαρυμένη από την έκλειψη και τις απαιτητικές όψεις των πλανητών, η Πέμπτη ιδιαίτερα από το μεσημέρι και έπειτα είναι ίσως από τις λίγες ημέρες της που δεν έχουμε τόσες πολλές δυσκολίες ή εμπόδια.

Η Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι κι έπειτα και συγκεκριμένα από τις 13:54 συναντά σε τρίγωνο τον Δία, αυξάνει τις τάσεις φυγής, μας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια και κάπως απαλείφει τις δυσκολίες, ενώ βοηθά και στις επαφές μας με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σας φέρνει στο προσκήνιο με κάποιο τρόπο, καθώς η φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη από τον Τοξότη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας βοηθά να νιώθετε στο επίκεντρο. Προσέξτε όμως, καθώς σήμερα έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποια θέματα σε μια σχέση. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι, προσπαθήστε με ενσυναίσθηση να καταλάβετε τις δικές τους θέσεις και τις δικές τους απόψεις και προσπαθήστε περισσότερο στο κομμάτι της συνέργειας και της συντροφικότητας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πόσες φορές δεν ξεκινήσατε κάτι με ενθουσιασμό, αλλά επειδή δεν είχε τα αποτελέσματα που θέλατε ή δεν σημειώσατε την πρόοδο που επιθυμούσατε κάνατε πίσω. Προσπαθήστε να τα δείτε διαφορετικά τα πράγματα αυτή τη φορά και μην σας καταδιώκουν εμμονές τελειότητας. Εσείς θα κάνετε αυτό που πρέπει και αυτό που μπορείτε και θα δείτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από αυτό που θα επιθυμούσατε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πέμπτη έρχεται με έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται για τελευταία ημέρα στον Κριό. Είναι μια από τις μέρες που θα μπορούσατε κάλλιστα να επωφεληθείτε από τις επαφές σας με τους φίλους, τους συνεργάτες, ή ακόμη και να κάνετε και κάποιες γνωριμίες. Σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη εβδομάδα, η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές και παραγωγικές.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ