Η διάδοχος πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου έγινε 21 ετών - Ποζάρει με την μπλούζα & τα χρυσά σκουλαρίκια της βασίλισσας μαμάς της (φωτό)

Μια μέρα θα γίνει η πρώτη γυναίκα - βασίλισσα της χώρας

Τα 21ά γενέθλια της γιόρτασε την Τρίτη (25/10) η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, με την βασιλική οικογένεια να δίνει στη δημοσιότητα  δύο νέα πορτρέτα της μεγαλύτερης κόρης του βασιλιά Φίλιππου και της βασίλισσας Ματθίλδης.

Στις εικόνες η γαλανομάτα διάδοχος του θρόνου, ποζάρει φορώντας μια λευκή μπλούζα με έξω τους ώμους, ένα άνετο γκρι παντελόνι και ένα ζευγάρι μεγάλα, χρυσά σκουλαρίκια.

Photos: Bas Bogaert/Instagram: @belgianroyalpalace

Η 21χρονη πλέον πριγκίπισσα, όταν ανέβει στον θρόνο θα γίνει η πρώτη γυναίκα - βασίλισσα των Βέλγων και αυτό γιατί 10 χρόνια πριν την γέννηση της, το 1991, έγινε συνταγματική αναθεώρηση στο Βέλγιο, επιτρέποντας την διαδοχή του θρόνου ανάλογα με την ηλικία και όχι το φύλο.

Έτσι καθώς είναι η πρωτότοκη κόρη του βασιλικού ζεύγους, το οποίο έχει ακόμα τρια παιδιά (τον 19χρονο πρίγκιπα Γκαμπριέλ, τον 17χρονο πρίγκιπα Εμμανουήλ και την 14χρονη πριγκίπισσα Ελεονόρ) αναμένεται να διαδιχθεί μια μέρα τον πατέρα της βασιλιά Φίλιππο.

Επιστρέφοντας στα πορτρέτα για τα γενέθλιά της, η Δούκισσα του Μπραμπάντ, που αυτή τη στιγμή είναι φοιτήτρια στην Οξφόρδη, στην Αγγλία, φαίνεται πως έκανε μια «επίσκεψη» στην ντουλάπα της μαμά της πριν από την φωτογράφιση!

 

Σύμφωνα με την Βελγίδα blogger Jelka Van Duyse - η οποία και είναι εξπέρ στα συνολάκια της βασίλισσας - τόσο τα σκουλαρίκια, όσο και η μπλούζα είναι της βασίλισσας Ματθίλδης. Η royal, όταν ήταν ακόμα πριγκίπισσα είχε φορέσει το συγκεκριμένο τοπ σε μια συναυλία το 2009. 

 

Όπως αναφέρει το Paris Match τα πορτέτα της πριγκίπισσας Ελισάβετ τραβήχτηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Κάστρο του Λάκεν, την κατοικία του βασιλικού ζεύγους και των τεσσάρων παιδιών τους, από τον φωτογράφο - με καταγωγή από τη Γάνδη, Bas Bogaerts. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ