Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: '' Στην Λάμψη έπαιρνα... - Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη'' (βίντεο)

Η ηθοποιός ήταν πρωτοεμφανιζόμενη στην θρυλική σειρά του Ant1, ''Λάμψη''.

 

Στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε το πρωί της Τρίτης 25/10 η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο που έπαιζε στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, τη μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, που χάραξε τη μυθοπλασία εκείνης της εποχής.

 

 

''Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη'' ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

 

«Όλα αυτά που λέει ο Χρίστος Πολίτης είναι δική του οπτική σε αυτό που ζούσε. Δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

 

Σχολίασε μάλιστα το πώς ήταν οι σχέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και του Χρήστου Πολίτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της Λάμψης.

 

 

Σε ερώτηση αν είχαν κόντρα οι δυο πρωταγωνιστές της Λάμψης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε πως: «Εγώ δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους, οπότε πραγματικά δεν ξέρω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ