Σμαράγδα Καρύδη - Σοφία Παυλίδου: Η αλλαγή που έκαναν στα μαλλιά τους - «τον χειμώνα ο ήλιος θα δύει στο κεφάλι μου…» (φωτό & βίντεο)

Νέο look για τις δύο διάσημες Ελληνίδες

Δύο διάσημες Ελληνίδες αποφάσισαν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους και να «υποδεχτούν» τον χειμώνα με νέο look! Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη και την Σοφία Παυλίδου.

Ξκεινάμε από την Καρύδη η οποία και μοιράστηκε με τους πάνω από 4000.000 followers της, στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε με ginger μαλλιά.

«Όχι ναι δε το φοβήθηκα. Φέτος το χειμώνα ο ήλιος θα δύει στο κεφάλι μου, Κι ότι γίνει…» έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός του «Παρά Πέντε», η οποία τόλμησε τα βάψει σε μια ανοιχτή, σχεδόν πορτοκαλί απόχρωση και να αποχωριστεί το ξανθό με το οποίο την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Όσο για την Σοφία Παυλίδου - όπως «μαρτυρούν» και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram - άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της κάνοντας ανταύγεις σε μια γλυκιά, μελί απόχρωση.

 

 

 

Η ηθοποιός του «Θα βρεις το δάσκαλό σου» έκοψε παράλληλα την φράντζα της και μίκρυνε λίγο το μήκος τους, ένα look που της πηγαίνει πολύ, όπως ταιριάζει πολύ και στην Σμαράγδα Καρύδη το ginger χρώμα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ