Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού συναντά σε αντίθεση τον Ουρανό. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, γιατί θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Σκορπιό στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης κι ενώ κανονικά είναι μια πιο σταθερή Σελήνη, σήμερα εξαιτίας της αντίθεσης της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Μπορεί ακόμη να διαπιστώσετε ότι ένας συνεργάτης σας ή και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει ξαφνικά κάποια παράλογη απαίτηση από σας και να σας εκνευρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Πιθανώς να υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας που δεν την είχατε υπολογίσει κι αυτό να δημιουργεί εκνευρισμό σε σας και τους συνεργάτες σας. Ή να υπάρχουν συμπεριφορές που σας ξαφνιάζουν ή είναι ασταθείς απέναντι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας. Η Σελήνη στον Σκορπιό μέσα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της υγείας, σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ